3:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice udržely vedení a vezou z Líní výhru


Branky


33. A. Grätsch , 51. M. Kuna , 64. D. Dudík - 10. T. Randa , 12. Z. Slach , 20. V. Šiml , 56. T. Randa
0

 Po dvaceti odehraných minutách se mohlo zdát, že je hotovo. Domácí mužstvo však zabralo a Mladotickým ještě pořádně zatopilo. Svou stíhací jízdu ale Líně do konce nedotáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké a velké vedení hostů

Lepší vstup do utkání si Sokol mohl přát asi těžko. V desáté minutě se radoval zásluhou kapitána Tomáše Randy, už za sto dvacet vteřin s dalším důvodem ke křepčení přiskočil Zdeněk Slach. Uběhla jen chvíle a Václav Šiml poslal Mladotice už do tříbrankového vedení!

 

Až poté se probudil i Baník a Alanem Grätschem snížil. V útočně laděném prvním poločase už další gól nepadl, a tak si Sokolové odnesli do šaten dostatečné, avšak mnohdy ošemetné dvoubrankové vedení.

Domácí dotahovali, ale nedotáhli

Šest minut po změně stran dostaly body pro Líně reálnější obrysy, když se trefil Marek Kuna! S tím se nemohl smířit hostující Tomáš Randa a opět ukázal, že Mladotice si jdou pro tři body.

 

I když se v 64. minutě prosadil Dušan Dudík, na víc se už Baník nezmohl. Lídr tabulky z Mladotic tak nezaváhal ani v šestém zápase sezóny a stále kraluje s plným bodovým ziskem.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Vedoucí Milan Vágner: „Utkání se mi hodnotí těžko. Na soupeře jsme vlétli, jenže oni dali ze tří střel tři góly. Ve druhém poločase jsme byli herně lepší, ale ztrátu jsme nestáhli. Dobře zahráli v útoku Dušan Dudík a předstoper Marek Kuna.“

TJ Sokol Mladotice
Vedoucí Zdeněk Kučera: „Rychle jsme vedli o tři góly, ale pak jsme přestali hrát. Druhá půle byla z naší strany hrozná, jsme rádi, že jsme vedení udrželi. Vítězství jsme uhráli i se štěstím, domácí nás ke konci mačkali. Byl to od nás nejhorší výkon za podzimu. Vyzdvihl bych předstopera Vencu Šimla.“



Sestavy


TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] , D. Dudík [-] , M. Kuna [-] , A. Grätsch [-] (81. J. Špaček [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , V. Zítka [-] , T. Junk [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , M. Šluk [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] , F. Krofta [-] - P. Novotný [-] (87. S. Tureček [-] ) , T. Mudra [-] (75. V. Sebránek [-] ) , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] , Z. Slach [-] -

ŽK: 61. M. Kuna - 63. T. Mudra , 75. F. Krofta , 90. T. Kučera .
Hráči zápasu: D. Dudík , M. Kuna - T. Randa , V. Šiml .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - VLASATÝ Lukáš (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.