2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelovičtí v závěru potvrdili svou převahu


Branky


42. D. Šindelář , 76. P. Liškutín (p.) - 38. P. Kříž , 60. J. Musil , 77. L. Kyprý , 87. P. Rabada
0

Ještě v 76. minutě doufali hráči Slovanu v bodový zisk, pak však Jiskra dvakrát zaúřadovala a zaslouženě získala tři body za vítězství 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelář stačil srovnat

Do utkání s Křelovicemi vstoupili lépe domácí fotbalisté, kterým patřilo úvodních deset minut zápasu. Z nich však nic nevytěžili a postupně se taktovky ujali hosté.

 

Křelovičtí se také dostali do vedení, když se ve 38. minutě prosadil Patrik Kříž. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, hned za čtyři minutky srovnal David Šindelář, a do šaten se tak šlo na nerozhodného stavu 1:1.

Hosté berou zasloužené body

Po necelé hodině hry měli Blatničtí standardní situace, jenže tu zahráli nejhůře, jak mohli. Trefili hned prvního protihráče a hosté vyrazili do rychlého brejku. Na jeho konci stál Josef Musil a nedal Karbanovi v bráně Blatnice šanci!

 

Na tento gól ještě dokázalo domácí mužstvo zareagovat, když se v 76. minutě z penalty prosadil kapitán Pavel Liškutín. Uspokojené blatnické jedenáctky ale využil Luděk Kyprý a hned po minutě poslal Křelovice do opětovného vedení.

 

V závěru vsadil Slovan vše na jednu kartu, což se mu vymstilo. Jiskra utekla do brejku tři na jednoho, a následkem byl gól střídajícího Petra Rabady, který pečetil vítězství Křelovic na 2:4.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Vedoucí Oldřich Karas: „Hosté byli lepší, fotbalovější. My jsme si pomalu nedokázali přihrát. Oproti minulému týdnu jsme hráli velmi špatně. Křelovická výhra je naprosto zasloužená. Vysocí útočníci hostů nám dělali problém.“




Sestavy


TJ Slovan Blatnice
T. Karban [-] - J. Mestl [-] , D. Šindelář [-] , M. König [-] (65. J. Kovač [-] ) , J. Fišer [-] , M. Stehlík [-] (69. R. Novotný [-] ) , D. Tětek [-] , P. Liškutín [-] , J. Rolník [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

TJ Jiskra Křelovice
A. Mayer [-] - V. Komárek [-] , P. Vacín [-] (85. P. Rabada [-] ) , M. Bartoš [-] (13. J. Nohel [-] ) , Z. Tabaček [-] , J. Musil [-] , P. Masák [-] , L. Kyprý [-] , P. Kříž [-] , J. Gengel [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 85. H. Kulhánek - 69. L. Kyprý , 70. Z. Tabaček , 75. J. Musil , 75. V. Komárek .
Hráči zápasu: L. Kyprý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - KAFKA Václav (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.