4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšovská jízda nekončí!


Branky


11. M. Meszáros , 62. J. Šebek , 66. D. Randa , 71. P. Eger - 82. M. Kučera
0

Nováček okresního přeboru vyhrál i čtvrtý zápas nové sezony. Na svém hřišti přehrál Nečtiny 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší střelec opět udeřil

Favoritem utkání byl bezesporu domácí celek, který se před utkáním pyšnil střeleckým průměrem 7,6 branek na zápas! Mužstvo vedené kapitánem Tomášem Jandou se ujalo iniciativy a v 11. minutě mohlo slavit vedení. To se trefil Michal Meszáros, který si tím zároveň upevnil dosavadní prvenství v tabulce střelců. Byl to jeho sedmý gól sezony. Tato branka byla zároveň jedinou v první půli.

Branka hostů pouze korekcí skóre

Oba soupeře v tabulce dělily tři body. Pokud by hostující Nečtiny výsledek ve druhé půli otočily, dotáhly by se bodově na domácí. Slavia to ale rázně odmítla. Utkání rozhodla ve smrtící desetiminutovce mezi 62. a 72. minutou. Nejprve se prosadil Jan Šebek - 2:0. O čtyři minuty později na něj návazal Daniel Randa - 3:0. Destrukci Nečtin dokončil Patrik Eger v 72. minutě - 4:0. Čestný úspěch hostů vstřelil v 81. minutě Martin Kučera - 4:1. V utkání, ve kterém hlavní rozhodčí Bureš udělil dvě žluté karty, se víc nestalo, a tak Slavia Úněšov zůstala v čele tabulky.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - Z. Hlous [-] , T. Janda [-] , M. Hlous [-] (45. P. Nechutný [-] ) - M. Lakó [-] , M. Meszáros [-] , M. Mižár [-] - J. Šebek [-] , E. Eger [-] , P. Eger [-] - D. Randa [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - J. März [-] , F. Socha [-] , M. Alexi [-] , Z. Bittermann [-] , M. Kučera [-] , V. Polívka [-] , L. Lejsek [-] , K. Junas [-] (70. V. Šedivec [-] ) , O. Plic [-] , M. Hlous [-]

ŽK: 84. M. Meszáros - 33. V. Polívka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - MIŽÁR Emil (N), ARNET Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.