4:3p.
(1:2)
2. J. Hyrát (p.)
33. P. Mach
63. M. Löwy
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice smazala dvougólové manko


Branky


22. J. Hošťálek , 64. P. Liškutín , 83. J. Mestl - 2. J. Hyrát (p.) , 33. P. Mach , 63. M. Löwy
0

Blatnice trápící se se střeleckou produktivitou přivítala Všeruby. A střelecky se jí konečně dařilo, když ve druhé půli smazala náskok soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář střelcem

Domácí trápila mizerná produktivita. Z prvních tří kol skórovali pouze jednou. A to z pokutového kopu. Všeruby na tom se střílením branek byly o poznání lépe, minulé kole třemi góly v závěru sestřelily Dolní Bělou. A lépe začaly i v Blatnici. Už ve druhé minutě jim rozhodčí Sopr dal možnost zahrávat pokutový kop. Ten proměnil brankář Jan Hyrát - 0:1. Domácí srovnali v minutě 22. zásluhou Jana Hošťálka - 1:1. O deset minut později však misky vah na stranu svěřenců Rudolfa Heráka staršího překlopil Petr Mach - 1:2.

Slovan zápas dotáhl k penaltám

Po změně stran hosté udeřili v 63. minutě. To se prosadil Michal Löwy - 1:3. V tu chvíli by na domácí Slovan vsadil málokdo. Domácí se však do zápasu vrátili záhy, to se prosadil kapitán Pavel Liškutin - 2:3. Vytoužené vyrovnání trefil v 83. minutě Jiří Mestl - 3:3. Zápas tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Blatničtí penaltovými specialisty?

Slovan penaltový rozstřel v sezoně absolvoval již dvakrát a pokaždé byl úspěšný. Pro Všeruby to byla premiéra. Blatničtí nakonec potvrdili roli penaltových specialistů, když rozstřel vyhráli poměrem 5:4 a do tabulky si připsali cenný bonusový bod na úkor favorizovaného soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Pavel Liškutin (převzato z webu Slovanu Blatnice): S bodem jsme všichni spokojeni. Před zápasem by takovému výsledku jen málokdo věřil, obzvlášť po tom, co bylo na hřišti vidět minulý týden proti Bezvěrovu. Snad nám dnešní utkání, kde jsme si dokázali, že to za cenu poctivého makání jde, pomůže do dalších zápasů.




Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Hošťálek [-] , D. Šindelář [-] (63. T. Karban [-] ) , M. König [-] (46. J. Rolník [-] ) , J. Fišer [-] (91. J. Kovač [-] ) , M. Stehlík [-] , D. Tětek [-] , P. Liškutín [-] , J. Mestl [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

SK Všeruby
J. Hyrát [-] - V. Študlar [-] (84. M. Hodina [-] ) , D. Tureček [-] , D. Majer [-] , S. Pašek [-] (75. L. Černý [-] ) , M. Löwy [-] , M. Oulík [-] , V. Tyr [-] , P. Mach [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-]

ŽK: 2. D. Kojnok , 12. H. Kulhánek - 7. J. Hyrát , 66. D. Tureček , 71. J. Herák , 81. L. Černý , 87. P. Mach .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SOPR Dušan - KAFKA Václav (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.