M. Vladař 23. (p.)
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Seče nasázeli Neurazům pět branek


Branky


23. M. Vladař (p.) - 3. M. Žanda , 6. T. Görner , 10. M. Žanda , 50. M. Ulč , 62. R. Černovský
0

Roli favorita o víkendu potvrdili fotbalisté Seče, kteří si odvezli ze hřiště Neuraz všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč si brzy vytvořila rozhodující náskok

Setečří zahájili utkání náporem.Rychlým pohybem a přesnými přihrávkami domácí přehrávali a tak již v 10 minutě vedli 3:0. Ve třetí minutě vystřelil z trestného kopu Pepa Saucop, jeho střelu brankář pouze vyrazil a dobíhající Michal Žanda otevřel skóre.V 6 minutě dostal Tomáš Görner přesný pas za obránce od Jirky Průchy, vyžil své rychlosti a prostřeli po druhé brankáře domácích. V 10 minutě se na lévé straně pokutového uzemí uvolnil Michal Žanda a přesnou střelou na zadní tyč nmedal brankáři domácích šanci - 0:3. Po té Seč polevila a přestože měla nadále převahu pouštěla domácí do brejků, které však domácí nedokázali zakončovat. Po rohovém kopu ve 23 minutě se míč v pokutovém území odrazil na ruku Salcopa a z následného pokutového kopu snížil na 1:3 Marian Vladař

Do druhého poločasu vstoupila Seč opět aktivně a v 50. minutě po závaru před domácí brankou nastřelil Miloš Fotr domácího obránce od kterého se míč odrazil do sítě 1:4.  Domácí sice bojovali, ale kvalita byla na kopačkách Seče a domácí se pak  dopuštěli nedovolených zákroků. V 62 minutě se z přímého volného kopu nádhěrně trefil střelou přes zeď Radek Černovský a stanovil konečné skóre na 1:5. Setečtí prostřídali hráče, ubrali na aktivitě a zápas se prakticky dohrával. Domácí se sice snažili o zkorigování výsledku, neúnavně posílali míče na Jardu Bouzka, kterého však z využitím své rychlosti a technické vyspělosti skvěle uhlídal Tomáš Görner.

 

Reportáž dodal Václav Hranička. 



Ohlasy k zápasu



TJ Seč
Václav Hranička: Jednoznačně zasloužené vítězství, byli jsme kvalitativně lepším týmem. Hráli jsme rychlý, kombinační fotbal a kdyby hráči řešili některé situace ve finální části lépe, mohlo být skóre ještě jednoznačnější. Dobré utkání odehrál Michal Žanda a Tomáš Görner.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , J. Bouzek [-] , J. Louda [-] , S. Jágr [-] (66. J. Hanzlík [-] ) , P. Mederly [-] , T. Šmíd [-] , J. Kuták [-] (66. M. Bárta [-] ) , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - M. Žanda [-] , T. Görner [-] , M. Fotr [-] (61. K. Hejl [-] ) , M. Žamburek [-] , J. Průcha [-] , R. Černovský [-] (66. I. Masec [-] ) , M. Ulč [-] , J. Bradáč [-] , I. Salcop [-] , J. Pravda [-] (74. D. Hora [-] )

ŽK: 62. J. Kuták - 26. J. Jiříček .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Legát Zdeněk - VLADAŘ Josef (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.