V. Rataj 29.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice dál stíhají čelo tabulky


Branky


0

V dalším kole zajížděli Zdemyslice na půdu Stoda. Opět se střetli dva celky působící v loňském roce v Okresním přeboru. Zápasu přihlížela celkem slušná návštěva 100 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu zápasu lépe hrálo mužstvo Zdemyslic, které tlačilo domácí pře jejich šestnáctku. Hosté byli odměněni za aktivitu již v 6 minutě, když si po ose Čimera, Bončo, Polívka převzal před šestnáctkou balon posledně jmenovaný, krásně se zbavil tří obránců a zakončil sólo střelou na zadní tyč.  0:1 Po úvodní brance se hra vyrovnala, ale byli to hosté, kteří byli nebezpečnější, své šance nevyužili Monhart a Čimera. Od 20 minuty domácí zlepšili pohyb a začali hostům zatápět. Odměnou jim byl ve 29 minutě vyrovnávací gól, který vstřelil hlavou po rohovém kopu a zaváhání gólmana hostů Václav Rataj. 1:1 Domácí měli i nadále mírnou převahu a pár standardních situací. Po jedné z nich se ve 36 minutě  ve vápně hostů zřítil k zemi domácí hráč a k údivu všech rozhodčí Kašpar odpískal pokutový kop pro domácí, ale obránce Jakub Antoš jej trestuhodně kopl 2 metry mimo tyče Uzlovi branky. To hosty probudilo a v závěru poločasu si vytvořili dvě velké šance, ale ani Čimera ani po něm Šilhánek druhý gól nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Druhý poločas

Ve druhém poločase opět byli aktivnější hráči hostů, hned na začátku měl velkou šanci Tomáš Šilhánek, ale hlavou z malého vápna, netrefil branku. V 66 minutě už šli hosté do vedení slepeným gólem, když se trestný kop mířící do malého vápna odrazil od kolena Aleše Monharta a míč skončil v domácí brance podruhé 1:2. Domácí následně opět zahrozili po rohovém kopu, když opět chyboval hostující gólman Uzel, ale tentokrát domácí jeho chybu nepotrestali.  V 75 minutě přišel zásadní zlom v utkání, protože po faulu na Čimeru byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí obránce Jakub Antoš a oslabil tak svůj tým. A tak následoval trest v podobě třetího gólu hostů, když se v 80 minutě postavil k exekuci trestného kopu ze 20 metrů Aleš Polívka a kolem zdi na stranu gólmana vstřelil svůj druhý gól v utkání a definitivně tak zlomil odpor domácího mužstva



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Myslím si, že dnes jsme předvedli slušný výkon, na začátku jsme vstřelili krásný gól, měli jsme ještě dvě šance, ale pak jsme mezi 20 a 40 minutou přestali hrát, domácí snížili a navíc neproměnili penaltu. Mohlo být vše jinak.V závěru poločasu jsme měli ještě 2 velké šance, ale nevyužili jsme je. Ve druhém poločase jsme již byli lepším týmem a myslím si, že jsme dnes zaslouženě zvítězili."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (72. D. Fišer [-] ) , J. Antoš [-] , P. Vlk [-] , F. Koča [-] (57. O. Mašek [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] (85. K. Vodička [-] ) , F. Höfler [-] , L. Galliwoda [-] (75. V. Kaše [-] ) , V. Rataj [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - T. Šilhánek [-] (69. P. Pechr [-] ) , A. Monhart [-] (84. J. Fiala [-] ) , R. Čimera [-] , T. Lang [-] (88. A. Skála [-] ) , M. Kysela [-] (54. R. Šilhánek [-] ) , V. Bončo [-] , A. Polívka [-] , I. Průcha [-] , V. Krňoul [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 66. L. Galliwoda , 74. J. Antoš - 64. I. Průcha , 65. T. Zelený , 75. R. Čimera , 87. J. Fiala , 90. P. Pechr . ČK: 75. J. Antoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - FEKL Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.