1:2p.
(0:1)
36. O. Kiss (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 13:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice se s Hradcem rozešly smírně


Branky


88. P. Česal - 36. O. Kiss (p.)
0

Ve čtvrtém kole III. třídy se na zdemyslickém trávníku, utkali dva celky, které se moc dobře znají z minulé sezony, kdy se oba utkávali v okresním přeboru. Ale jak domácí Zdemyslice, tak i hostující Hradec u Stoda z okresu sestoupili a v sobotu se utkali o důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí chtěli odčinit mizerný výkon z minulého utkání ve Dvorci a i hosté chtěli napravit nečekanou porážku z Lužan. Domácí začali zápas lépe, byli rychlejší v kombinaci a dostávali se do střeleckých pozic, z nichž ohrožovali Kosťe v brance hostů. První střelu na něj vyslal René Šilhánek a jeho střelu vyrazil Kosť na roh. Druhou střelou už René Šilhánek Kosťe překonal, ale jeho pumelice trefila pouze břevno a odrazila se zpět do hřiště. prvních 20  minut, patřilo jasně domácím, poté se dostali ke slovu i hosté. Po jednom nedorozumění v domácí obraně prošel hostující útočník až ke Kotorovi, ale trefil jen boční sít. Vzápětí si navedl balon na střed hřiště hostující záložník a tvrdou ranou vyzkoušel Kotoru, který jeho střelu s námahou vykopl na roh. Ve 36 minutě už se měnilo skóre. Hosté rozehráli rychle trestný kop ze středu hřiště,  dlouhý balón letěl za obranu domácích, kde na něj hlavou nedosáhl domácí obránce a pozdní výběh Kotory, znamenal sražení hostujícího útočníka,pokutový kop a žlutou kartu pro domácího gólmana. Z následné penalty vstřelil vedoucí gól Hradce Ota Kiss. 0:1 Domácí zaskočeni inkasovaným gólem se opět začali tlačit do útoku, ale bez větších šancí a tak poločas skončil vedením hostů.

Druhý poločas

Druhý poločas se odvíjel opět v režii domácích hráčů, kteří tlačili hosty na jejich vápno, ale stále bez gólového efektu. Velké šance měli postupně Čimera, kterého vychytal na přední tyči Kosť, následně Jirglovu krásnou přihrávku poslal René Šilhánek vysoko nad branku a poté po krásném sólu Čimery přes 5 hráčů, opět výborně zasáhl Kosť. Hosté se dostali pouze k ojedinělým dvěma střelám ze střední vzdálenosti, se kterými si Kotora poradil. V 88 minutě se už domácí dočkali zaslouženého vyrovnání, když dlouhý výkop Kotory zpracoval u postranní čáry střídající Tomáš Zelený, zbavil se obránce a krásný centr poslal rovnou na hlavu René Šilhánka, který se nemýlil a vyrovnal na 1:1. V 90 minutě zahrozili ještě hosté, to když po rohovém kopu, hlavičkoval hostující záložník těsně vedle domácí branky. A to udělalo tečku za celkem pohledným zápasem.

Penalty

V následných penaltách neproměnil hned svou první penaltu René Šilhánek, hosté byli neomylní a když v páté sérii vychytal domácího gólmana Kotoru jeho protějšek Kosť, odvezli si plusový bod hosté z Hradce.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Myslím si, že diváci dnes viděli celkem pohledný zápas. Náš dnešní výkon byl o 100 procent lepší než minulý týden, do 20 minuty jsme byli jasně lepším celkem, bohužel pak jsme v obraně, včetně mě vyrobili hrubku a hosté šli do vedení. Ve druhém poločase jsme ale hráli velmi dobře, hosty jsme k ničemu nepustili, ale opět jsme zahazovali řadu šancí a to je naše velká bolest. Nakonec jsme myslím si zaslouženě vyrovnali, ale bohužel v penaltách jsme opět neuspěli, což nás také velmi trápí a budeme na tom muset do dalších zápasů zapracovat."




Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - A. Monhart [-] (60. T. Lang [-] ) , R. Čimera [-] , P. Česal [-] , V. Bončo [-] (88. J. Jirgl [-] ) , R. Šilhánek [-] , T. Šilhánek [-] , I. Průcha [-] , A. Skála [-] , J. Fiala [-] , V. Krňoul [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - L. Kadera [-] , R. Straka [-] , T. Vozabule [-] , K. Kalný [-] (71. J. Kaplan [-] ) , M. Bečvář [-] - O. Kiss [-] , O. Lihm [-] , J. Skala [-] , Š. Kundrata [-] - J. Ibehej [-]

ŽK: 36. J. Kotora , 43. A. Skála , 46. I. Průcha - 25. J. Skala .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - KYSELA Martin (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.