2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov slaví první výhru, odnesla to Vstiš


Branky


11. A. Kavka , 68. P. Braun - 34. T. Krejčí
0

Chotěšov prochází hráčskou krizí, čemuž odpovídá i jeho postavení v tabulce. Přesto si před nadcházejícím zápasem věřil. Soupeřem jim byl tým ze Vstiše, který poslední dobou moc bodů neuhrál a pomalu se propadá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Domácímu celku se podařil vstup do utkání. Úvodní tlak jim také přinesl vedoucí branku. V 22-ti metrů se ke střele odhodlal Adam Kavka a nádhernou ranou do šibenice otevřel skóre zápasu. Hosté se následně oklepali a vytvořili si několik šancí. Gól to ale zatím nepřineslo. Přesto se ještě před poločasem dočkali. Po dlouhém autu do vápna se míč dostal až ke Krejčímu a ten dobře umístěnou střelou vyrovnal. Do konce poločasu se už skóre neměnilo. 

Žolík rozhodl

V druhém poločase měly obrany navrh a proto bylo šancí poskrovnu. Hosté měli jednu obrovskou šanci někdy po hodině hry. Fischer v bráně ale podržel svůj celek. V 63. minutě se na hřiště dostal Pavel Braun, a už za pět minut si mohl domácí trenér mnout ruce. Protože zrovna Braun byl tím, kdo překonal brankáře Vstiše podruhé. A opět šlo o povedenou ránu zpoza vápna. Ve zbytku utkání se už žádná velká šance nezrodila. Domácí tak slaví první výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Dnes už to bylo veselejší, kluci si více věřili a bylo to znát. Obrana hrála dobře a od toho se odvíjel výkon celého týmu. Kluky bych za výkon pochválil. Díky bohu za tři body."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Opět jsme hráli s celkem, který je v tabulce za námi a opět jsme ten zápas nezvládli. Potvrdilo se, že potřebujeme hodně šancí na jeden gól. Soupeř měl méně šancí a přesto dokázal zápas vyhrát."



Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Brabec [-] , M. Pešek [-] , M. Myslivec [-] , P. Milička [-] - A. Kavka [-] (90. Z. Hönig [-] ) , V. Bednář [-] , L. Peprný [-] - L. Ondruš [-] (63. P. Braun [-] ) , M. Nohava [-] (89. J. Kanta [-] ) , M. Suk [-] -

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - J. Kraus [-] , M. Švec [-] , P. Švec [-] , P. Purdeš [-] , J. Vodička [-] , J. Pyrgal [-] , A. Ježek [-] , F. Štěpán [-] (71. M. Kaiser [-] ) , T. Maday [-] (86. V. Hřebec [-] ) , T. Krejčí [-]

ŽK: 62. M. Pešek - 73. M. Švec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lažánek Karel - DRDA Josef (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.