2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk doma udolal dalšího favorita


Branky


20. M. Baran , 53. M. Baran - 87. M. Škyrta
0

Nepomuk ze svého pěkného fotbalového stánku udělal téměř nedobytnou tvrz. Už nejedem nájezd zde skončil neúspěšně, a to jsem už přijely i týmy z čela tabulky. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Druhý tým soutěže Kasejovice naopak patří k nejlepším týmům na hřišti soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance

Od úvodních minut byl lepším týmem ten domácí. Rezultovalo z toho několik šancí, první branka ale zatím nepřišla. Diváci se jí dočkali až v 20. minutě. Posila z á-týmu, Marek Baran využil svých dvou metrů, vyskočil si na centr a hlavou poslal domácí do vedení. Ještě do poločasu měli domácí několik příležitostí, ale braku už vsítit nedokázali.

Zbytečné drama

Obraz hry se v druhém poločase příliš nezměnil. Domácí hráli lépe a hosté spíše jen vyčkávali, s čím příjde soupeř. Ten se vytasil s obrovskou příležitostí, ve které byl opět Marek Baran. Jeho zakončení ale mířilo jen do břevna. Mrzet ho to ale příliš nemuselo. Už za pár minut si totiž spravil chuť a poslal Nepomuk do dvoubrankového vedení. Domác ale ke konci zápasu polevili a hosté se vrátili do hry. Po rohu se dostal k zakončení Martin Škyrta a vykřesal jisku naděje pro Kasejovice. V posledních minutách měli hosté tlak, ale žádná přímé zakončení z toho nebylo a Nepomuk si tak připisuje další cenný skalp. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "2:1 úplně neodpovídá průběhu utkání. Více by tomu svědčilo tak 6:1. Měli jsme dostatek šancí, soupeře jsme jasně přehrávali. Hosté se dostali do hry až v posledních minutách zápasu. Bohužel naše mizerná koncovka zapříčinila ještě zbytečně dramatický závěr. Opět jsme potvrdili sílu na domácím hřišti."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - R. Jiránek [-] , M. Viktora [-] , J. Ticháček [-] (53. V. Švec [-] ) , J. Vokurka [-] , D. Šmíd [-] (51. R. Mráz [-] ) , M. Baran [-] (82. M. Voráček [-] ) , A. Viktora [-] (76. J. Slach [-] ) , M. Švec [-] , O. Košán [-] , V. Janoch [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , T. Jakubčík [-] (46. J. Mašek [-] ) , T. Klíma [-] (80. M. Topinka [-] ) , J. Vonášek [-] (64. J. Kopáček [-] ) - J. Šimůnek [-] , V. Drnek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] - K. Horal [-] (76. V. Jakubčík [-] ) , L. Kopřiva [-]

ŽK: 34. T. Jakubčík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šálková Helena - NĚMEC Michal, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.