1:2p.
(0:1)
10. M. Zíka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany litují zahozených šancí


Branky


0

Utkání dvou adeptů na postup, i tak bylo vnímané utkání mezi Poříčím a Chlumčany. V domácím prostředí patří Poříčí k opravdu obávaným soupeřům, když zde zatím všechno vyhrálo a navíc ještě neinkasovalo. Chlumčany jsou zase jedním z nejlepších týmů na hřištích soupeřů. Dal se tak očekávat zajímavý zápas s nejasným koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

Po úvodním oťukávání se dirigenské taktovky chopili hosté. V 10. minutě byli za svou aktivitu odměněni. Tomášek posunul míč na Zíku, ten předběhl obránce a tváří v tvář golmanovi zachoval chladnou hlavu. Vstřelený gól ještě přidal na aktivitě hostů. Po jednom závarů se o zakončení pokoušelo hned několik hostujících hráčů, ale bezvýsledně. Následovala šance Lachmana a vcelku povedená střela Kanát. Ani jeden ale Šlajse v bráně nepřekonal. Domáci zahrozili pouze střelou z dálky. 

Vyrovnání

V druhé půli se hra více vyrovnala, a šance se rodily na obou stranách. Obrovskou možnost měl Havlíček, který šel sám na brankáře. Trefil tyč, ale míč se k němu odrazil zpět a za jasné pozice přestřelil branku. Rozhodnout utkání mohly Chlumčany někdy v půlce poločasu. Havlíček byl faulovám ve vápně a sudí nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Jiří Vlček. Šlajs ale vystihl stranu a střelu vyrazil. Komplika v cestě za vítězstvím přišlo pro hosty v 78. minutě. Dominik Štolle uviděl druhou žlutou kartu. V 84. minutě se Poříčí dočkalo vyrovnání. Postaral se o něj Vojtěch Novotný. V poslední minutě uviděl ještě druhou žlutou Jaroslav Kastner a hosté tak poslední vteřiny dohrávali v devíti. 

Druhý bod si odvezou hosté

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a odvážejí si tak druhý bod. 



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Byli jsme jasně lepší, ale proměňování šancí bylo nad naše síly. V první půli jsme měli dost šancí, ale dali jsme jen jeden gól. Druhý poločas už naší strany trochu slabší, ale přesto jsme byli lepším týmem. Kluky bych za výkon i bojovnost pochválil, chyběly pouze góly."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Šlajs [-] - L. Mošna [-] , P. Byron [-] , V. Novotný [-] , F. Brudna [-] , J. Louda [-] , P. Roj [-] , J. Pelc [-] (53. O. Homolka [-] ) , T. Tofl [-] , K. Kalista [-] , J. Tupý [-] (39. P. Karlík [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] (75. L. Jeslínek [-] ) , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] , L. Tomášek [-] (46. P. Šubrt [-] ) , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , P. Šimána [-]

ŽK: 35. J. Tupý , 60. F. Brudna , 80. V. Novotný - 26. D. Štolle , 60. J. Kastner , 90. L. Jeslínek . ČK: 78. D. Štolle , 90. J. Kastner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - GROSS David (N), SAMEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.