Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Smolivec potvrdil zlepšenou formu a vyšlápl si na Radkovice


Branky


0

Po nepříliš vydařeném úvodu do sezóny se Smolivec pomalu zvedá a stoupá tabulkou. Situace Radkovic byla o poznání lepší. Celek, jenž se v minulé sezóně zachránil až v baráži se letos pohybuje v klidném středu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Na úvodní branku se nečekalo příliš dlouho. Hned ve druhé minutě se po autovém hvazování a hlavičce Strejce se k míči dostal Bouše a z velké blízkosti už měl jednoduchou práci. Zápas pak pokračoval ve vyrovnané hře a šancích na obou stranách. Další gól přišel v 33. minutě a opět to bylo do hostující sítě. Bratrskou akci po ose Otomar Strejc a Jan Strejc zakončoval druhý jmenovaný gólovu střelou. Radkovice ale svůj boj nevzdaly. V 43. minutě se po centru opřel do míče František Březina a krásnou ranou snížil na rozdíl jediné branky. Výsledkem 2:1 také poločas skončil. 

Další dva góly

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně a dokázali si vytvořit několik šancí. Nepodařilo se al vstřelit gól a pomalu rostla nervozita. Utkání nakonec rozhodla kvalita při provedení standartních situacích. Po rohovém kopu Hrkela uklidil míč do sítě Pavel Nachtman. Definitivně pak potvrdil tři body pro Smolivec Robert Brejcha. Napřáhl ke střele z 50-ti metrů a přehodil Konstantina Levého. Ve zbývajících minutách se už skóre neměnilo a zápas tak skončil 4:1. Výsledek úplně neodpovídá rozložení sil na hřišti, ale na to se nehraje. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Starý Smolivec: "Zápas mezi 7. a 8. týmem tabulky přinesl vcelku vyrovnaný souboj, ale s daleko lepší a přesnější koncovkou Starého Smolivce, který dokázal navázat na předchozí kvalitní výkony a postupně umazává ztrátu ze začátku soutěže. Pochvala patří tedy všem hráčům, a to jak za týmový výkon na hřišti, ale i skvělou atmosféru mimo něj. Vítězné body tak zůstávají zaslouženě doma!"

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Soupeř byl určitě hratelný. Bohužel jsme dostali dva góly. Nám se pak povedlo snížit a v druhém poločase soupeře přehrávat. Domácí ale měli výborně natrénované standartní situace, takže každý taková situace byla nebezpečná. Neodehráli jsme špatné utkání, ale soupeř byl efektivnější v koncovce."



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - K. Bouše [-] (69. J. Šíma [-] ) , P. Arnošt [-] , F. Růt [-] , F. Trhlík [-] , O. Strejc [-] (83. O. Šefl [-] ) , J. Strejc [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , P. Nachtman [-] , R. Brejcha [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] (69. S. Tisot [-] ) , J. Cibulka [-] , I. Marina [-] , D. Fiala [-] , J. Janeček [-] (52. V. Brada [-] ) , F. Březina [-] , M. Březina [-] (55. P. Vlček [-] ) , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 30. O. Strejc - 22. I. Marina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - SPOUR Jan (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.