Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany ukázaly, že doma umí


Branky


0

Dobřanům se v letošní sezóně poměrně daří, především ovšem na domácím hřišti, na kterém teď přivítaly Nepomuk. Tým, který venku zatím nezáří, ba co víc, ještě se mu nepodařilo ani jednou venku skórovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení

Domácím vyšel výborně vstup do utkání. Přehrávali svého soka a už v 7. minutě se dostali do vedení. Po přihrávce před branku se k míči dostal Zeman a krásným lobem překonal nepomuckého brankáře. Po půlhodině svítilo na světelné tabuly skóre 2:0. Kdy se nádhernou ranou prezentoval Petr trdlička. Pak už se do hry začali dostávat také hosté. Nejprve se ocitl v šanci Švec, který ovšem trefil jen tyč. V 45. minutě už přišla i první letošní gólová radost na hřišti soupeře. Jiří Slach dostal míč do ulice a v zakončení obstřelil brankáře. 

Lepší hosté

V druhém poločase se daleko více dařilo hostům, bohužel svou územní převahu nedokázali přetavit v góly. Dlouho se tak hrálo bez gólů. První branka druhého dějství přišla až v 79. minutě, kdy šel sám na brankáře Jan Roubíček a překonal brankáře. Nepomuk to ale nezabalil, i když druhý gól jim darovali sami domácí. Špatná malá domů se stala kořistí Jirky Slacha, který si už věděl rady. Při pokusu o závěrečný nápor hosté otevřeli obranu, do které přišel brejk, který skončil rohovým kopem. Na centrovaný balon si naběhl Milan Skřivan a dal definitivní jistotu domácím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Milan Skřivan (hráč TJ Dobřany): "První poločas jsme soupeře jasně přehráli. Hosté se nedostali pořádně přes půlku. Druhý poločas na nás hosté nastoupili. Naštěstí my jsme dokázali proměnit vytvořené šance a tím si zápas pohlídat."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Byl to asi náš nejlepší výkon na hřišti soupeře. V úvodu nám soupeř odskočil na dva góly, nám se ale povedlo před poločasem snížit. Následně jsme měli několik šancí vyrovnat. Byli jsme kousek od bodu, ale bohužel to nevyšlo."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - P. Smetana [-] , M. Zeman [-] (46. J. Schovánek [-] ) , M. Gleissner [-] , J. Roubíček [-] , L. Strejc [-] , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] , P. Trdlička [-] (83. J. Mráček [-] ) , M. Tušek [-] (69. M. Brožík [-] ) , V. Bouček [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - R. Jiránek [-] , V. Švec [-] (65. F. Šlehubr [-] ) , A. Viktora [-] , J. Slach [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] , V. Janoch [-] , O. Košán [-] , M. Voráček [-]

ŽK: 64. M. Švec , 81. R. Jiránek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KLIK Jiří, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.