2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice dlouho drželi senzační výsledek, nakonec ale tři body zůstávají doma


Branky


0

Karty byly před tímto utkáním rozdány jasně. Domácí Klášter hraje v letošní sezóně velice dobře a pohybuje se jen kousek za vedoucími celky. Naopak Předenice zažívají nepovedenou sezóny. Kromě vítězství v úvodním kole už žádný bod neuhrály a osttní týmy už jim pomalu utíkají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance

Po rozháraném úvodu se oťěží zápasu chopil domácí Klášter a většinu času držel míč na svých kopačkách.  První velkou šanci měl Karela po přihrávce Loukoty, ale Šatra ho vychytal. I další akce byla z dílny Loukoty, tentokrát poslal do šance Karlíka, ani ten však gól nedal. Následně poprvé zahrozili hosté, a hned gólově. Po přihrávce Brumla se k míči dostal Jakub Bernášek a otevřel skóre zápasu. Domácí i nadále více drželi míč. Hosté pak hráli na brejky, po kterých hrozil zejména střelec první branky Bernášek. Klášter si následně vytvořil tři nadějné šance, ale ani jedno zakončení nemířilo na branku. Poslední deset minut pak byl tuhý domácí boj s výborně chytajícím Šatrou. nejprve na něm skončila povedená Ptáčkovo střela a následně tři veliké šance domácího kapitána. 

Ptáček hrdinou

Obrez hry v druhém poločase, se pdole očekávání nezměnil. Domácí hráli více s balonem a hosté spoléhali na brejky. Úvodní šanci měl Karela, ale opět si neporadil s hostujícím golmanem. Další šance přišla po ose Ptáček- Velíšek, kdy druhý jmenovaný trefil pouze brankáře. Pak už se domácí vyrovnání dočkali. Karela posunul míč na Ptáčka a ten konečně prolomil Šatrovo kouzlo. Vrátit hostům vedení mohl opět Bernášek, ale Bárta ho vychytal. V 85. minutě se dostal do dobré šance Ptáček, znovu tam ovšem byl pozorný Šatra. Když už většina čekala na penalty, přišla jedna z poskedních akcí. Centrovaný balon vyslaný Karelou si našel Ptáček a podruhé překonal bezmocného Šatru. Hosté tak v poslední minutě přišli o cennou remízu, naopak domácí si připsali očekávané tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "S třemi body i předvedenou hrou panuje spokojenost. Jediné zklamaní je koncovka. Byl to festival zahozených šancí."

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Do zápasu nám chyběli tři hráči ze základu, přesto jsme věřili, že si jedem pro nějaké body. Po celý zápas hrál více na balonu domácí Klášter, ale my jsme dokázali hrozit z brejků. Šancí bylo dost na obou stranách. Bohužel v poslední minutě jsme neobsadili hráče ve vápně a ten pak rozhodl zápas. Odehráli jsme ale dobré utkání."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] (76. P. Kalabza [-] ) , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , T. Karela [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Procházka [-] - T. Pech [-] (73. P. Fleissig [-] ) , J. Mašek [-] (89. M. Zelenka [-] ) , V. Frank [-] , M. Zelenka [-] - J. Bernášek [-] , M. Bruml [-] , J. Mašek [-] -

ŽK: 57. M. Dolák , 62. T. Vladař , 70. T. Karela , 84. M. Ptáček - 79. J. Bernášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - BALOUN Josef (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.