Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín na rozjeté Blovice nestačil, inkasoval šestkrát


Branky


0

Merklín má doslova zdevastovaný tým zraněními či jinými absencemi. V začátku sezóny se tak velmi trápí a body sbírá poskrovnu. Zatímco Blovice se po svém návratu dostaly do dobré formy a stíhají čelo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a v podstatě celý první poločas diktovali tempo hry. První branku měli na svědomí také hosté. Už v 7. minutě zakončoval Miloš Herman a překonal Špirka. Za tři minuty se už Blovice radovaly podruhé. Prosadil se Václav Houdek. Tentýž hráč ještě chvíli po půlhodině hry přidal třetí branku a v podstatě rozhodnul zápas. 

Ještě tři góly

Domácí se ve druhém poločase pokoušli s výsledkem něco udělat, na dobře hrající Blovice ale dnes prostě neměli. V 65. minutě přidal svou druhou branku Miloš Heřman a zvyšoval tak na rozdíl už čtyř branek. Chvíli po něm se prosadil také Patrik Žák, který završil pověstného ,,bůra". Definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě Josef Diviš. Blovice si dokráčely pro jasnou výhru a dál se drží čela tabulky. Naopak domácí se přiblížili pásmu sestupu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Na hosty jsme dnes neměli. Od nás to byl zmar. Soupeř zcela zaslouženě vyhrál. Bohužel máme velkou hráčskou krizi."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - D. Wild [-] , V. Tichota [-] , S. Žižka [-] , M. Balák [-] , J. Klíma [-] (70. J. Bláha [-] ) , D. Marek [-] , I. Yankov [-] , L. Velek [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Štětina [-] , V. Houdek [-] (74. J. Diviš [-] ) , P. Žák [-] (84. R. Šabata [-] ) , M. Heřman [-] , V. Davídek [-] , O. Laibl [-] (80. M. Bláha [-] ) , M. Houdek [-] , J. Veselovský [-] (58. J. Sýkora [-] ) , V. Šeba [-] , K. Hajský [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: VANĚK Matěj - ANDERLE Jan (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.