2:1
(1:1)
25. P. Byron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk doma ukázal svou sílu


Branky


0

Všechny body, které Nepomuk zatím uhrál, získal na své domácí půdě. O domácí půdu se chtě opřít i tentokrát, kdy k nim dorazilo Poříčí. Tedy celek, který má stejně bodů jako první Chlumčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvod zápasu se oba týmy spíše oťukávaly a na větší šance se muselo chvíli počkat. V 22. minutě už přišla první domácí radost. Matyáš Kašpar se dokázal zbavit dvou obránců, navedl si míč na střed a trvdou ranou otevřel skóre. Za chvíli už bylo ale srovnáno. Po rozehráném přímáku se míč dostal k úplně volnému Petr Byron a překonal Wallenfelse. Vrátit vedení na stranu domácích mohl Marek Baran, ale jeho přímák jen orazítkoval spojnici. 

Rozhodující branka

V 52. minutě postupoval David Šmíd sám na brankáře, ten vyběhl mimo vápno, kde útočníka fauloval. Bohužel se sám při zákroku zranil a musela pro něj přijel sanitka. Střídán ale nebyl, protože sudí po právu udělil zraněnému golmanovi červenou kartu. Do brány se tak postavil hráč z pole. Předváděl ale výborný výkon a domácí jej dlouho nemohli překonat. V 71. minutě se ale domácí konečně dočkali. Po zpětné přihrávce se ve vápně dostal k míči Antonín Viktora a svou první brankou za chlapy nakonec zařídil tři body pro Nepomuk.  



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "K nám domu může přijet snad i Viktoria Plzeň a odjede s prázdnou (smích). Z áčka nám pomohl Michal Baran a bylo to znát. Soupeř měl za celý zápas jen jednu šanci, my jsme bohužel ty naše zahazovali. Důležitá je ale výhra. Tabulka hned vypadá o něco lépe."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] , M. Baran [-] (79. J. Slach [-] ) , A. Viktora [-] , M. Baran [-] , V. Janoch [-] (58. J. Junek [-] ) , M. Švec [-] , R. Mráz [-] , M. Kašpar [-] , O. Košán [-] , V. Březák [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
T. Makrlík [-] - D. Hulec [-] , L. Mošna [-] , M. Hofman [-] , V. Novotný [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] , P. Byron [-] , P. Roj [-]

ŽK: 13. V. Janoch , 28. O. Košán , 84. J. Junek , 90. A. Viktora - 8. J. Louda , 9. V. Homolka . ČK: 52. T. Makrlík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Petržilka Jiří - VORÁČEK Milan (N), BLÁHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.