2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném utkání byli nakonec šťastnější domácí


Branky


0

Utkání svedlo dohromady dva celky, které zatím prohrály jen jednou. Byly tak v těsném závěsu za vedoucí dvojicí. Hostující tým zdobý především dobrá ofenzíva, když v pěti zápasech 16x rozvlnili jeho borci síť. Domácí se naopak mohli pyšnit bilancí třech domácích zápasů a zatím žádného inkasovaného gólu. Bylo tak otázkou, který z týmů bude mít lepší aktuální formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon hostů

Po úvodních oťukávacích minutách se hostům podařilo dostat se do tempa a pohlednou kombinační hrou zatápěli domácím. Velkou šanci měl David Niemkiewicz, který sám postupoval na brankáře. Překonat ho ale nedokázal. Domácí zahrozili až v samotném závěru, ale i Kripner v bráně Žinkov zůstal nepřekonán. 

Trestňák rozhodl

Hosté chtěli v druhé půli navázat na svůj výkon z prvního poločasu. To se ale nevydařilo, a to především díky zlepšené hře domácích, jenž přitvrdili. Vyústilo to ve volný přímý kop z nebezpečné pozice. Exekuce se zhostil Filip Brudna a ranou na stranu brankáře otevřel skóre. S blížícím se koncem zápasu zatlačily Žinkovy svého soka a vytvořily si i několik závarů. Nejblíže vyrovnání byli právě po jednom z nich, kdy míč orazítkoval břevno. V posledních vteřínách pak přišel brejk Poříčí, který gólově zakončil Karlík a definitivně tak rozhodl o osudu utkání. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas byl z naší strany výborný.Bohužel jsme to nedokázali gólově vyjádřit. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit stejně, ale soupeř hrál důrazněji a hru vyrovnal. Po obdržené brance jsme soupeře zatlačili, ale opět bez gólového efektu."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
T. Makrlík [-] - V. Novotný [-] , J. Tupý [-] (66. P. Karlík [-] ) , L. Hroněk [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] , P. Byron [-] (88. J. Pelc [-] ) , P. Roj [-] (84. D. Hulec [-] ) , T. Tofl [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Kohout [-] (73. Z. Pavlíček [-] ) , J. Vokurka [-] , R. Liška [-] (88. V. Tříska [-] ) , J. Doričák [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-] , M. Šneberk [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] (66. J. Trojánek [-] )

ŽK: 55. V. Homolka , 83. V. Novotný - 71. T. Kohout , 74. M. Šneberk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lažánek Karel - BLÁHA Ondřej (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.