0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Klášter se stal prvním katem Kasejovic


Branky


0

Před utkáním byl vcelku jasným favoritem domácí celek, který nejenže ještě neztratil ani bod, navíc umí skvěle využít svého hřiště a body se odtud vozí opavdu jen velmi těžko. Své štěstí přijel zkusit Klášter, jenž zatím sbíral body pouze doma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase hotovo

Hosté hned v úvodu ukázali, že se domácích nebojí a hráli s nimi vyrovnanou partii. Ve třetí minutě měl první velkou šanci Loukota, ale jeho střela z úhlu gólová nebyla. V 10. minutě už Kasejovice kapitilovaly. Akce po ose Kalabza- Loukota- Karela zakončoval poslední jmenovaná střelou do prázdné branky. I domácí celek následně pohrozil, gól to ovšem nepřineslo. Ve dvacáté minut zahrozil jeden u nejlepších střelců letošního ročníku, Tomáš Loukota, branku ale netrefil. V 30. minutě vystřihl fotbalovou paráda Marek Ptáček, když svůj volný přímý kop poslal přes zeď a nedal golmanu šanci. Kasejovice měly nějaké náznaky, kdy mohly snížit, ale v koncovce se jim nedařilo. Ve třetí nastavenou minutě pak přišla opět Ptáčkova střela, kterou tentokrát Svoboda vyrazil, ale jen k nohám Václava Bárty, který zvýšil už na 0:3. 

Bezbranková půle

Ve druhé půli se zlepšil domácí výkon a hosté se už tolik nedostávali k zakončení. Přesto se našli i vyjímky. Třeba Kalabzova střela, nebo Bártovo zakončení. Postupem času domácí více otvírali hru a to hrálo hostům do karet. Komplikace pro hosty přišla poté, co Karela uviděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Domácí nemohoucnost v zakončení ale nadále trvala. Klášter se před koncem zápasu dostal ještě do dvou velkých šancí, kdy Kalabza a pak i Růžička šli sami na brankáře. Ani jeden ale svůj nájezd neproměnil. Konec zápasu ještě orámovaly dvě červené karty pro domácí borce. Hosté si tak odvážejí překvapivé tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "S výkonem panuje spokojenost. Utkání sice nebylo příliš fotbalové, ale fotbal se na kasejovickém hřišti hrát nedá."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - J. Kopáček [-] (70. T. Jakubčík [-] ) , M. Chára [-] , J. Mašek [-] , T. Klíma [-] (53. J. Vonášek [-] ) - J. Šimůnek [-] (67. V. Drnek [-] ) , J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] - K. Flandera [-] , P. Novosad [-]

TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (15. V. Bárta [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , T. Karela [-] , P. Kalabza [-] (82. L. Tobrman [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

ŽK: 16. J. Mašek , 25. J. Mašek - 26. V. Bárta , 26. T. Karela , 86. P. Velíšek . ČK: 78. J. Mašek , 88. J. Mašek - 52. T. Karela .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Škoda Pavel - DARDA Luboš (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.