Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pendolíno jede dál


Branky


1

Chlumčanské pendolíno tentokrát narazilo na celek z Radkovic, které jsou zatím pouze domácím týmem. Venkovní zápasy jim zatím příliš nevychází. Velká absence navíc nepřidala šancím hostů na nějaký bodový zisk. Domácí ale opět podali svůj standartně kvalitní výkon a nadále vedou tabulku. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V úvodních minutách byli lepší domácí, jejich převaha v držení míče ale nepřinesla nějakou velkou šanci. Ani hosté ale Hůlu v bráně ohrozit nekázali a tak se na první branku čekalo až do 23. minuty. Jan Havlíček se dokázal prosadit přes obránce a ranou k tyči otevřel skóre. Domácím to dodalo klid na kopačky a přicházely i další větší šance. Hostující golman ale odolával a když už byl překonaný, pomezní zvihl praporek. Podruhé kapitulovat až v 38. minutě, kdy se opět prosadil Havlíček. Za dvě minuty se dostal do velké šance Zíka a přidal třetí gól. Poločask skončil 3:0. 

Zlepšený výkon hostů

Do druhého poločasu si hosté řekli, že nemají co ztratit a tak hru více otevřeli. Na domácí to poměrně platilo a hra se tak vyrovnala. Příležitosti se střídali na obou stranách, ujmula se ale až ta v 72 . minutě, kdy se prosadil střídající Haník, po tom, co udělal kličku brankáři. Následně už se dočkali i hosté, když se prosadil radkovický ostrostřelec Václav Brada. Zápas tak skončil výsledkem 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Opět jsme začali dobře ale nějakou dobu trvalo, než jsme se dostali do vedení. Hosté přesto, že přijeli značně oslabení nehráli vůbec špatný fotbal. První poločas ale zcela jasně patřil nám. Ve druhém se hra více vyrovnala. Celkově jsem ale spokojený a teď už hledíme na důležitý zápas za týden v Blovicích."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Zápas byl hrozně ovlivněný vysokou absencí. Chlumčany mají opravdu silný kádr a hlavně v první půli to potvrdili. Přesto jsme do první branky vcelku drželi krok, pak už jsme se ale vezli. V druhém poločase jsme hru zlepšili. Soupeř zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] , L. Tomášek [-] (52. O. Haník [-] ) , L. Jeslínek [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] (78. P. Šubrt [-] ) , J. Kastner [-] (86. V. Regner [-] ) , T. Beníček [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , J. Brada [-] (31. V. Brada [-] ) , J. Horský [-] , S. Tisot [-] , D. Fiala [-] , M. Karhan [-] (54. P. Vlček [-] ) , M. Velich [-] (73. K. Valenta [-] ) , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 61. M. Zíka - 60. P. Vlček , 61. J. Toman , 80. S. Tisot .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - TOMÁŠEK Lukáš (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:44
Chlumčany dost posílily myslím že doma body podrží.