5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy potvrdily roli favorita a dále stíhají vedoucí duo


Branky


19. T. Kohout , 50. R. Liška , 55. M. Šneberk (p.) , 58. K. Kripner (p.) , 83. Z. Pavlíček
1

Domácí v letošní sezóně pomýšlejí na vrchol tabulky a možná i postup, to ale znamená doma vyhrávat každý zápas. To se zatím vcelku suverénně daří. Dalším týmem kdo přijel zkusit štěstí do Žinkov je nováček ze Vstiše, který zatím bodíky poměrně sbírá. Role le favorita se ale domácí zhostili na výbornou a hosty vyprovodili. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se drželi

Od prvních minut byli domácí trochu více na míči, ale zodpovědná obrana Vstiše dokázala eliminovat jejich útoky. Několikrát se i hosté dostali do zakončení, ale Kripnera nepřekonali. V 19. minutě se po přihrávce Trojánka řítil sám na brankáře Kohout a poslal Žinkovy do vedení. I přeš několik šancí to byla jediná gólová situace prvního poločasu. 

Rozhodující desetiminutovka

Úvod druhého poločasu nabídl zajímavou podívanou. Nejprve mohl hostující útočník vyrovnat, ale netrefil téměř prázdnou branku. Při následném brejku přišel faul Tomáše Madaye, kterému sudí ukázal druhou žlutou kartu a hosté šli do desíti. Ještě hůře bylo už za minutu, kdy se po přímáku prosadil Roman Liška. Za pět minut přišel hvizd sudího, jenž znamenal penaltu v domácí prospěch. Postavil se k Miroslav Šneberk a bezpečně proměnil. Za další tři minuty měly Žinkovy výhodu další penalty. Vzal si jí na starost brankář Karel Kripner a i on jí proměnil.  Zápas se pak už více méně jen dohrával, přesto se domácí dočkali ,,bůra", který obstaral Zdeněk Pavlíček. Žinkovy tak zdolaly Vstiš 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Soupeř přijel značně oslaben, což dost ovlivnilo průběh utkání. Byli jsme lepším týmem, ale v první půli hostě ještě dokázali držet krok. V druhém už jsme dominovali a nakonec dali i pět branek. Zaslouženě jsme vyhráli."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Byl to pro nás těžký zápas. Odjeli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy. Přesto jsme v prvním poločase hráli vyrovnaný fotbal s domácími. V druhém poločase rozhodlo deset minut, kdy my jsme zahodili jasnou šanci, následně jsme dostali červenou kartu a gól na 2:0. Následně na 3:0 a 4:0 a bylo po zápase. Přesto si tým alespoň za první půli zaslouží pochvalu."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Kohout [-] (70. Z. Pavlíček [-] ) , J. Vokurka [-] , R. Liška [-] , J. Doričák [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , T. Hora [-] , M. Šneberk [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] (82. J. Čengery [-] )

TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - P. Švec [-] , V. Hřebec [-] , M. Kaiser [-] , J. Vodička [-] , F. Štěpán [-] , A. Ježek [-] , J. Voler [-] (60. V. Rybka [-] ) , M. Švec [-] , T. Maday [-] , J. Pyrgal [-]

ŽK: 11. J. Doričák - 14. T. Maday . ČK: 49. T. Maday .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šimek Luboš - ŠRAIT František (N), FIEDLER Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:40
Doufám že v Zinkovech nejaky body ukradnem věřím v remízu.