7:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec konečně získává tři body


Branky


15. K. Bouše (p.) , 52. K. Bouše , 74. O. Strejc , 77. F. Trhlík , 79. O. Strejc , 84. F. Trhlík , 85. M. Hrkel
0

Vstup do sezóny je pro domácí Smolivec veliké zklamání, protože nulu na kontě bodů po třech zápasech nečekal asi nikdo. Ani Merklín ovšem nezažívá povedený vstup do sezóny, když má pouze tři body. Utkání tak bylo pro obě strany velice důležité. Bohužel brzké vyloučení rozhodlo zápas už v úvodu. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující moment

Zápas začal ve vyrovnaném vývoji. Oba celky se snažily nepustit ten druhý do žádné větší šance. Už v 15. minutě ale přišel klíčový okamžik. Míč směřující do branky zastavil Milan Balák rukou. Korespondovala z toho penalta a červená karta. Tu proměnil Karel Bouše a otevřel skóre zápasu. Hosté přesto našli dostatek sil a celý poločas drželi s domácími krok. Skóre tak zůstalo pouze 1:0. 

Kanonáda

Obraz hru byl v úvodu druhé půle stejný. Domácí se snažili navýšit náskok, ale hosté srdnatě bránili. V 52. minutě se domácím povedlo odskočit Merklínbu už na rozdíl dvou branek. Postaral se o to opět Karel Bouše. Hostům následně více a více docházeli síly a po třetí inkasované brance Otomara Strejce už odpadli úplně. Během posledních patnácti minut se tak trefil ještě Trhlík, znovu Strejc a na 6:0 zvyšoval opět Trhlík. Nejhezčí akci si Smolivec nechal na konec. Za bouřlivé podpory fanoušků se po pohledné akci prosadil Martin Hrkel a upravil na konečných 7:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "Čtvrté kolo okresního přeboru mezi domácím TJ Starý Smolivec a TJ Sokol Merklín se odehrávalo v klidném fotbalovém tempu, které podpořil svým výborným výkonem i rozhodčí Zdeněk Legát. Gólově však zajímavější zápas byl pro domácí Smolivec, který si dokázal udržet čisté konto a zároveň vstřelit celkem 7 branek, čímž si připsal své první 3 body. Zároveň týmu Merklína přejeme, aby co nejdříve nastoupili v plné sestavě."




Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , P. Arnošt [-] , J. Šíma [-] (59. P. Tomášek [-] ) , J. Spour [-] , J. Strejc [-] (72. F. Trhlík [-] ) , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] , M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-]

TJ Sokol Merklín
S. Špirk [-] - M. Balák [-] , D. Marek [-] (64. V. Hettler [-] ) , T. Bešta [-] , V. Vopička [-] , I. Yankov [-] , Z. Bešta [-] , V. Tichota [-] , S. Žižka [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

ŽK: 69. Z. Bešta . ČK: 14. M. Balák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KARLÍK Roman (N), HRÁDEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.