2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání se štěstí přiklonilo na stranu domácích


Branky


0

Ani jeden z týmů nebyl před zápasem v příliš dobré pozici. Domácí měli pouze dva body, hosté jen o jeden víc. Zápas byl proto důležitý pro oba, aby udrželi kontakt se středem tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Od prvních minut se hra odvíjela ve středu pole a větší šance zatím nepřicházely. Čím více čas postupoval přibývaly i nadějné pozice. Domácí hrozili především po rychlém přechodu do útoku. Hostě pak po standartních situacích. V 37. minutě se pak zrodila jediná gólová situace první půle. Po ztrátě míce ve středu pole se dostal do rychlého úniku Ondřej Vodička a tváří tvář brankáři si poradil. 

Podobný poločas

I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Šance ale téměř vymizely. O to víc se ale bojovalo. V 62. minutě se po stadartce dostal k hlavičce David Procházka a vyrovnal na 1:1. Předenice ale remízový stav neudržely. V 70. minutě rozehráli domácí roh nakrátko, následoval centr do vápna a hlavička Ondřeje Vodičky, na kterou byl Šatra krátký. 2:1. Po zbytek zápasu se hostům podařilo domácí zatlačit, bohužel však bez žádné větší šance. Domácí tak uhájili nejtěsnější náskok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Žádná fotbalová paráda to nebyla, hrál se spíše bojovný fotbal. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný, první poločas přinesl více šancí. Byl to remízový zápas, takže třech bodů si ceníme."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - J. Kraus [-] , V. Hřebec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , F. Štěpán [-] (62. M. Kaiser [-] ) , A. Ježek [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , T. Maday [-] (70. J. Voler [-] ) , O. Vodička [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] - M. Zelenka [-] , V. Frank [-] , P. Kvídera [-] - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] , P. Fleissig [-] -

ŽK: 80. P. Purdeš - 17. M. Zelenka , 72. D. Procházka , 82. V. Frank .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ŠVEC Petr (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.