2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec B slaví druhé vítězství v řadě, přehrál Vochov


Branky


0

Fotbalisté rezervy Starého Plzence podnikají razantní únik ze sestupového pásma tabulky městského přeboru. Proti Vochovu navázali na týden starou výhru s Hradištěm, když za třemi body vykročili především povedeným prvním poločasem. Hosté v závěru pouze korigovali na konečných 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím, ti šli do dvougólového vedení

Domácím scházeli brankáři a mezi tyčemi tak musel zaskakovat veterán Marek Hodina. Ten však většinu úvodního dějství jen z dálky sledoval nápor svých spoluhráčů. Ti Vochov jednoznačně přehrávali a vytvářeli si spoustu šancí. Proměnit však dokázali pouze dvě. Ve 26. minutě poslal Starý Plzenec do vedení Martin Picka a o pět minut později zvýšil na 2:0 René Vávro. Pro Vochov bylo skóre 2:0 ještě milosrdné.

Domácí další gól nepřidali a v závěru se báli o výsledek

V podobném duchu se utkání neslo i po přestávce. Domácí pokračovali v náporu a nadále si vytvářeli i gólové příležitosti. Ty však spalovali a s přibývajícím časem se konečně začali osmělovat i hosté. Jejich vzrůstající aktivita vyvrcholila v závěrečné desetiminutovce a v 86. minutě zadělal na drama Erik Strejček. Hráči Starého Plzence se viditelně začali obávat o výsledek, jenže dvě minuty po kontaktním gólu byl za vražení do protihráče v přerušené hře vyloučen právě jeho autor Strejček. Domácí už tak v závěru utkání ubránili vítězství 2:1.

 

Starý Plzenec B ještě před týdnem uzavíral tabulku, ale sérii dvou domácích utkání zvládl skvěle, když v nich vybojoval plný počet bodů a rázem poskočil až na devátou příčku. Vochov má na svém kontě také 9 bodů, ale o skóre je až jedenáctý. Druhá polovina tabulky je velmi vyrovnaná a vítězství v takovém utkání se tak hodně počítá.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec B
Milan Jíra (vedoucí mužstva): „Myslím si, že jsme celý zápas byli lepší. Sice jsme měli jen jednoho hráče na střídání a neměli brankáře, ale vytvořili si šance snad na deset gólů. Proměnili jsme ale jen dvě a v závěru to vypadalo, že by soupeř ještě mohl i vyrovnat. Naštěstí byl v závěru jejich hráč vyloučen a pak už takový tlak neměli. Jinak jsme ale hráli dobře. Měli jsme spoustu gólových šancí, ale soupeř pak svou jednu proměnil a v závěru to ještě hořelo.“




Sestavy


SK Starý Plzenec B
M. Hodina [-] - F. Hyťha [-] , P. Šesták [-] (56. P. Rejšek [-] ) , M. Vaněk [-] , V. Brejcha [-] , P. Jíra [-] , R. Vávro [-] , P. Brejcha [-] , M. Pícka [-] , P. Batěk [-] , D. Diviš [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - A. Paum [-] , M. Ausberger [-] - M. Klement [-] - E. Strejček [-] , P. Porada [-] (46. M. Šulaj [-] ) , D. Fajer [-] , A. Boguševschi [-] , P. Rezler [-] , K. Bárta [-] (61. D. Štec [-] ) , D. Vozian [-]

ŽK: 56. A. Boguševschi , 90. A. Paum . ČK: 88. E. Strejček .
Hráči zápasu: R. Vávro , P. Brejcha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.