2:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý B-tým Zruče neměl s Unionem slitování!


Branky


56. J. Jindra , 69. M. Seidl - 20. O. Král , 24. J. Mastný , 62. K. Trnka , 72. M. Lang , 78. K. Kazda , 85. M. Lang
0

Fotbalisté Zruče B se dostali po špatném startu do sezóny do vynikající formy. Na hřišti Unionu si připsali už čtvrtou výhru v řadě a soupeře navíc rozstříleli vysoko 6:2. Domácím nepomohl ani zlepšený výkon po přestávce, srážely je totiž lacino inkasované góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč šla do dvougólového trháku

Domácí sestava se před utkáním rodila jen těžko. V základu tak museli nastoupit hned tři hráči béčka a další dva usedli na střídačku. Od začátku se hrál vcelku vyrovnaný fotbal a hra se většinou přelévala od šestnáctky k šestnáctce bez větších šancí. Přesto se dokázali dvakrát střelecky prosadit hosté. Ve 20. minutě napřáhl z dálky Ondřej Král a trefil se naprosto přesně. O čtyři minuty později to zkusil rovněž z větší vzdálenosti také Jaroslav Mastný a Horn v bráně Unionu na míč opět nedosáhl. Zručští fotbalisté tak odcházeli do šaten s vedením 2:0.

Domácí se vrátili do zápasu, ale závěrečná dvacetiminutovka patřila Zruči

Do druhé půle domácí vstoupili s velkou snahou o zvrat a zatlačili svého soupeře na jeho polovinu. V 56. minutě se jim podařilo i snížit, když Jan Jindra prošel z pravé strany do pokutového území a prostřelil brankáře Boháče. O chvíli později vrátil Zruči dvougólový náskok Karel Trnka, ale v 69. minutě opět úřadoval Jan Jindra. Ten našel přesnou přihrávkou na malém vápně volného Martina Seidla, jenž korigoval na 2:3. To však bylo ze strany Unionu vše. Hosté totiž byli v koncovce téměř neomylní a svůj den navíc neměl ani domácí gólman Horn. V závěrečných dvaceti minutách duelu tak domácí inkasovali hned třikrát. Nejprve se radoval Matyáš Lang, poté vzal soupeři poslední naděje na zvrat Marek Kazda a v 85. minutě upravil na konečných 2:6 opět Matyáš Lang.

 

Zruč B začala sezónu čtyřmi porážkami, ale teď naopak na čtyři zápasy natáhla svou vítěznou sérii a v tabulce je už pátá. Union potvrdil pověst týmu, který předvádí nevyrovnané výkony a po prohře klesl právě za Zruč.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Petr Starý (vedoucí mužstva) „K zápasu jsme se těžko sešli, kvůli řadě absencí nastoupili v základu tři hráči béčka, další dva byli na lavičce. V první půli se hrál vyrovnaný zápas s minimem větších šancí, ve druhé jsme soupeře zatlačili a měli šancí víc, bohužel si ale slabší formu vybral gólman a inkasovali jsme několik hodně laciných gólů.“




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] , K. Knaf [-] , P. Chudý [-] , A. Hořánek [-] (70. M. Prcín [-] ) - D. Chlumecký [-] (58. M. Vinický [-] ) , P. Kutný [-] , J. Jindra [-] , M. Hořánek [-] , P. Šimana [-] - M. Seidl [-]

TJ Zruč B
Z. Boháč [-] - K. Kazda [-] , D. Mošna [-] , V. Pavel [-] , M. Klail [-] (46. P. Hucl [-] ) , P. Musil [-] , J. Mastný [-] , K. Trnka [-] (69. P. Schwarz [-] ) , M. Lang [-] , J. Přibyl [-] , O. Král [-]

Hráči zápasu: J. Jindra - M. Lang .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - STARÝ Petr (N), CHLÁDEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.