3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč B poprvé zvítězila, odnesla to Dýšina


Branky


16. M. Fryček (p.) , 55. K. Kazda , 56. T. Jelínek
0

Fotbalisté Zruče B v 5. kole městského přeboru Plzně konečně zvítězili, když přehráli Dýšinu jasně 3:0 a svého soupeře dokonce o skóre přeskočili v tabulce. Domácí zápas definitivně rozhodli dvěma slepenými góly na začátku druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Zruč poslal z penalty do vedení Fryček

Domácí Zruč potřebovala po čtyřech porážkách konečně bodovat a do soupeře, který měl na kontě jen o tři body více, se tak zakousla s chutí. Z úvodní aktivity domácí vytěžili po čtvrthodině hry pokutový kop. Odpovědnost na sebe paradoxně vzal nejmladší hráč na trávníku, teprve osmnáctiletý Martin Fryček, který prokázal pevné nervy, nařízenou „desítku“ proměnil a poslal tak svůj tým do vedení. Domácí mohli do přestávky i navýšit skóre, ale další příležitosti už zužitkovat nedokázali. Fotbalisté Dýšiny hrozili spíše jen z ojedinělých brejků, které však do úspěšného konce také nedotáhli. Ve 37. minutě ještě přišlo vynucené střídání na domácí straně, zraněného Michala Blechu nahradil Karel Kazda.

Domácí soupeře zlomili dvěma góly v rozmezí jediné minuty

Po přestávce pokračoval dobrý výkon domácích hráčů. Rozhodující momenty zápasu přišly už po deseti minutách hry. Náskok Zruče nejprve navýšil střídající Karel Kazda a krátce po rozehrávce ze středového kruhu pak domácí opět získali balón a vzniklou akci přetavili v zásah Tomáše Jelínka. Ve zbytku utkání se už nic podstatného nestalo, domácí hru kontrolovali a snažili se především udržet čisté konto. Rezerva Zruče tak zvítězila 3:0 a mohla slavit první body v sezóně, které ji v tabulce posunuly na jedenácté místo právě před Dýšinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „Od začátku jsme byli lepší, ještě jsme neproměnili šance. Dýšina hrozila spíše z rychlých brejků. Dva rychlé góly v úvodu druhého poločasu zápas definitivně rozhodly, pak už se nám hrálo dobře. Doufáme, že nám tohle vítězství pomůže. Na začátku sezóny jsme měli náročný los, hráli jsme s těžkými soupeři, takže teď už to snad bude jen lepší.“




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - M. Fryček [-] , O. Mašek [-] , J. Mastný [-] (60. J. Trnka [-] ) , M. Lang [-] , J. Přibyl [-] , M. Blecha [-] (37. K. Kazda [-] ) , V. Pavel [-] (46. V. Mařík [-] ) , P. Hucl [-] , T. Jelínek [-] (58. T. Valenta [-] ) , O. Král [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , P. Kolář [-] , J. Soroka [-] - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] - V. Šedivec [-] , F. Vetešník [-] , P. Kučera [-] , J. Chaloupka [-] , K. Soukup [-] (40. R. Hrdina [-] )

ŽK: 76. P. Kolář , 79. J. Mužík .
Hráči zápasu: M. Fryček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Buša Milan - MIČAN Jan, MINAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.