2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 14:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov doma přetlačil Litice


Branky


0

V souboji dvou týmů ze středu tabulky udolal Vochov v domácím prostředí Litice 2:1. Všechny góly padly už v prvním poločase, kdy hosté bleskově odpověděli na úvodní zásah Vochovských, ovšem trefa Erika Strejčka ze závěru úvodního dějství už byla vítězná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly se čekalo půl hodiny, pak padly tři

Domácí vlétli do zápasu jako velká voda. V úvodních deseti minutách soupeře přikovali na jeho polovinu a postupně si vypracovali čtyři velké šance, které ale Litice přestály i díky brankáři Doskočilovi. Hra se poté uklidnila a náboj utkání dostalo zase až po půlhodině. Ve 31. minutě strhl vedení na stranu Vochova Erik Mirga. Téměř po rozehrávce však domácí hrubě chybovali v obraně a Vojtěch Švábek vyrovnal. Vochovští odpověděli náporem a ještě do přestávky si stihli vzít hubený náskok zpět, když se prosadil druhý Erik v jejich sestavě, Erik Strejček.

Po přestávce Vochov těsný náskok udržel, byť přišel o zraněného Mirgu

Po změně stran se hrál především bojovný fotbal, bez nějakých větších šancí. Po hodině hry se domácím, kteří do té doby průběh celkem kontrolovali, zranil útočník Erik Mirga. Od té chvíle měli Vochovští problém udržet v předu míč a z toho Litice mohly těžit. Vyrovnat ale v nervózním závěru nedokázaly. Vochov se tak mohl radovat z cenných tří bodů a posunu na šesté místo tabulky. Litice jsou po prohře desáté.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (hrající vedoucí mužstva): „Začali jsme dobře a v prvních deseti minutách neproměnili hned čtyři velké šance. Pak hra upadla do průměru. Sice jsme se dostali do vedení 1:0, ale po naší hrubé chybě soupeř snadným gólem vyrovnal. Do přestávky jsme hráli vabank a ještě stačili dát druhý gól. V 70. minutě se nám zranil hlavní útočník Erik Mirga, ze kterého měly Litice strach. Místo něho tam šel mladý kluk, který trošku bláznil, a hra byla najednou rozháraná a přelévala se nahoru - dolů. Dá se říci, že to byl typický zápas okresního přeboru. Pochválit snad mohu jen kluky, kteří hráli na levé straně, tedy Alexeje Boguševského a Dumitrua Voziana.“




Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - M. Ausberger [-] , A. Paum [-] - M. Klement [-] - P. Tlustý [-] , A. Boguševschi [-] , E. Strejček [-] , K. Bárta [-] , E. Mirga [-] (60. D. Štec [-] ) , D. Vozian [-] , D. Konáš [-]

TJ Plzeň-Litice
A. Doskočil [-] - V. Švábek [-] (78. M. Brůha [-] ) , J. Kanta [-] , M. Forman [-] , O. Kollros [-] , J. Krejčí [-] , L. Kindl [-] (46. V. Liška [-] ) , J. Tykvart [-] , F. Vajskebr [-] , P. Vacek [-] , J. Krejcar [-] (57. M. Duna [-] )

ŽK: 37. D. Vozian , 65. M. Klement , 70. A. Paum - 18. J. Krejcar , 61. J. Kanta , 87. F. Vajskebr , 87. P. Vacek , 90. J. Tykvart .
Hráči zápasu: A. Boguševschi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žák Ondřej - HRUŠKA Roman (N), BLOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.