3:1
(0:0)
59. V. Korda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budětice opět prohrály a dál se topí na dně tabulky


Branky


0

Hosté přitom měli dobře našlápnuto, vedení ovšem neudrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

 Utkání hosté nezačali špatně, ale domácí brzy převzali iniciativu a na dlouhé minuty nepouštěli Budětice za půlící čáru. Hrálo se doslova na jednu branku a hosty vysvobodil až poločas, a to za stavu 0:0. 

Domácí otočili

Budětice se oklepaly a nastoupily do druhého dějství odvážně, hra se vyrovnala. Na umělé trávě v Sušici se na hosty usmálo štěstí a v 59. minutě se prosadil Korda, který se nejlépe zorientoval v šestnáctce.  Radost hostům nevydržela dlouho. Hned za dvě minuty bylo vyrovnáno, Vinter nedosáhl na střelu soupeře mířenou přesně k tyči - pálil Vašák - 1:1. Domácí přidali a hosté přestali stíhat a opět se jen s vypětím všech sil bránili. Nestačilo to, protože hvězdné chvilky si schoval domácí Hubáček a dvěma góly zajistil rezervě Sušice zisk tří bodů.  V úplném závěru domácí polevili, už se soustředili jen na kontrolu pro ně příznivého výsledku. Hosté neměli na nějaký závěrečný nápor síly a musely tak spolknout další porážku.

 



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
PH (www.budetice2012.cz): Do naší sestavy se po delší odmlce vrátil M. Novotny, ale bohužel stále citelně chybí zraněný R. Melka. Pozitivní zprava je, že za soupeře odehrál celé utkání Martin Miroš.



Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] - M. Miroš [-] , D. Vašák [-] , P. Hubáček [-] , L. Blažek [-] , J. Skála [-] , L. Kindelmann [-] (24. P. Hrubec [-] ) , T. Marek [-] , V. Klíma [-] , J. Farták [-] , P. Hubáček [-]

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , M. Novotný [-] (61. M. Paroubek [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , M. Kripel [-] (46. L. Fiala [-] ) , P. Janečka [-] , J. Josefík [-] , Z. Frančík [-] , D. Hlavin [-] (86. J. Vinter [-] ) , V. Korda [-] (72. J. Tušinovský [-] )

ŽK: 2. P. Hubáček , 40. L. Blažek , 58. P. Hubáček , 64. J. Skála , 86. J. Farták - 23. J. Sekyra , 67. V. Hozman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stach Vladislav - DOLLANSKÝ Jindřich (N), TÖPFER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.