Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázraky se dějí, zní z Pačejova po neskutečném zápase


Branky


0

 

Kdo v sobotu zavítal na utkání 5.kola 1.B třídy mezi domácím Pačejovem a lídrem soutěže z Losiné, rozhodně nelitoval. Byl totiž svědkem nesmírně dramatického utkání se spoustou branek, hororovým vývojem zápasu z pohledu domácích a neuvěřitelně šťastným závěrem. To vše umocněno příjemným podzimním počasím a bohatou diváckou kulisou. Co si přát více?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start pro Pačejov, konec půle patřil hostům

Domácí horko těžko lepili sestavu, když se na pátečním tréninku zranili Vašek Strolený a Míra Mareš. To ale zdaleka nebylo vše. Začátek zápasu domácím vyšel a už v 6.minutě se Vašek Klásek trefil šajtlí přesně k tyči. Ve 21. minutě poslal Vítek Panuška přesnou přihrávkou Milana Kubaně do šance a domácí vedli o dva góly. V těchto fázích zápasu domácí Losinou jasně přehrávali a nic nenasvědčovalo tomu, že v Pačejově hraje lídr soutěže.

 

Ve 35. minutě musel ze hřiště se zdravotními problémy hrající Hlůžek a hosté v závěru poločasu srovnali nejen hru, ale i skóre. Dva brejky zužitkovali ve 42.minutě Tomáš Hrach a gólem do šatny ve 45.minutě Ondřej Tic. Domácí v těchto chvílích dali vzpomenout na ztracený dvoubrankový náskok z předchozích zápasů ve Vrhavči a Vejprnicích.

Potíže domácích ale nebraly konce. O přestávce musel zůstat v kabině další hráč Honza Hosnedl. Přesto šli domácí znovu do vedení. V 53.minutě se na hranici pokutového území uvolnil Honza Kodýdek a nádhernou technickou střelou pod břevno zaznamenal svůj premiérový gól. Radost domácích netrvala dlouho.

 

O dvě minuty později tvrdou umístěnou střelou k tyči vyrovnal na 3:3 Libor Šindelář. Další kritický moment pro Pačejov přinesla 66.minuta, kdy po srážce se spoluhráčem musela opustit se zlomeným nosem hrací plochu opora zadních řad Michal Štětina. Na hřiště musel asistent trenéra Zdeněk Voska. S domácími to v tuto chvíli nevypadalo vůbec dobře a popravdě řečeno, by si na ně vsadil jen málokdo.

 

Dobře hrající hosté vycítili svou šanci a dostali Pačejov pod trvalý tlak. V těchto okamžicích svůj tým podržel brankář Ondra Štěpán, který zlikvidoval několik těžkých střel. Ve chvílích, kdy pačejovští hráči i fanoušci tlačili čas a odpočítávali každou minutu, přišel blesk z čistého nebe. V poslední minutě řádné hrací doby špatně odkopl losinský gólman Michal Zbiň míč a Vašek Klásek rozhodl o zisku šťastných a velice cenných tří bodů. Inu, zázraky se někdy dějí. Ve zbytku zápasu už nadšeně bojující torzo pačejovského týmu výsledek uhájilo.

 

 

Autor článku: Tomáš Cihlář / www.sokol.pacejov.eu



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] (66. Z. Voska [-] ) , J. Klásek [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] (35. F. Sedláček [-] ) , J. Ticháček [-] , J. Hosnedl [-] (46. P. Hosnedl [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , J. Kodýdek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - M. Bodanský [-] , V. Hajšman [-] , T. Hrach [-] , O. Tic [-] , M. Pátek [-] , M. Veleman [-] , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , Z. Svoboda [-] , M. Bodanský [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - BÍBA Zbyněk, BEJČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.