0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov přehrál Kdyni a přezimuje na čele tabulky!


Branky


26. L. Zahoř , 80. V. Voves
0

Fotbalisté Staňkova zvítězili v závěrečném kole podzimu 2:0 na hřišti předposlední Kdyně a do jara tak vstoupí jako vedoucí tým tabulky. To Kdyně zůstává předposlední, což je pro tým, který hrál ještě loni A třídu, velké zklamání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkovu zajistil vedení parádní střelou Lukáš Zahoř

Utkání se hrálo na druhé hrací ploše areálu v Kdyni a oba celky tak čekal zápas na nepříliš kvalitním hřišti. Na těžkém terénu se od začátku především bojovalo a mužstva musela vsadit převážně na nakopávané míče. Příliš se neprosazoval ani hostující kanonýr Tlustý. Na nejlepšího střelce soutěže se domácí dobře připravili. Šancí se tak na obou stranách urodilo minimum. O něco aktivnější byli přeci jen hosté, Kdyně sázela hlavně na pozornou obranu a brejky. Přesto se skóre jednou měnilo. Ve 26. minutě se z nějakých 25 metrů opřel do míče Lukáš Zahoř a trefil se naprosto dokonale – 0:1.

Kdyně se neprosadila ani po přestávce, vítězství hostí pojistil Voves

Po přestávce se musela Kdyně začít tlačit více dopředu, ale na stále více rozbitém terénu nebylo jednoduché hrát kombinační fotbal. Domácí si tak žádnou tutovou šanci, která by po vyrovnávacím gólu opravdu volala, ani nevytvořili. Podobně na tom dlouho byli i hosté. Až v 80. minutě si na křídle předkopl míč kolem bránícího hráče Václav Voves, který utekl všem obráncům soupeře a překonal i brankáře Kaisera. Vedení 2:0 už staňkovští fotbalisté udrželi až do konce.

 

Fotbalisté Staňkova si užijí zimní přestávku jako vedoucí tým soutěže, na druhý Meclov mají k dobru jeden bod. To Kdyně zůstává předposlední a na jaře ji čeká boj o vyhnutí se druhému sestupu v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš (hráč): „Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný. Hrálo se většinou na půlce. Terén byl těžký, proto si nejspíš ani jeden tým nevytvořil moc vyložených šancí. Dostali jsme gól po naší chybě a poté se poločas už jen nějak dohrál. Druhý poločas jsme hráli o poznání lépe. Kombinovali jsme, postupně se dostávali k brance soupeře, ale nepodařilo se nám kvalitně zakončit. Soupeř se začal strachovat o výsledek, jelikož věděl, že jsme hráli dobře a stačilo, abychom dali jen jediný gól. Jenže ten gól dal opět soupeř a poté si výsledek i s nervozitou pohlídal a udržel si první příčku v tabulce.“

FK Staňkov
Ondřej Bauer (hráč a místopředseda klubu): „Do Kdyně jsme jeli s tím, že chceme udržet vedoucí příčku a řekl bych, že jsme byli mírnými favority. Domácí nás ale hodili na náhradní hřiště, byť hlavní plocha byla úplně v pohodě. Hrálo se na těžkém terénu, na kterém se nedalo moc kombinovat a tak to byla spíše taková nakopávaná. Přesto bych řekl, že jsme byli na balónu o něco lepší a v první půli dali parádní gól, který vstřelil Lukáš Zahoř. Jinak jsme asi žádnou další šanci neměli. Soupeř se spíše bránil a měl tam jeden – dva brejky. Druhá půle byla na tom terénu ještě horší než ta první. My měli mírně navrch a z brejku přidal druhý gól Venca Voves. Domácí měli ve druhém poločase asi jednu nebezpečnější střelu. Jsem rád, že jsme si poradili i s tím terénem… S podzimem jsme nadmíru spokojeni. Poslední sezóny jsme hráli spíše o záchranu a poté, co nám odešli tři hráči do Kolovče a my udělali jen Tomáše Tlustého, tak jsme ani nečekali, že se nám bude takto dařit. Pobláznil se tím celý mančaft a navíc vyrostly individuality. Výborný byl Venca Voves, Pepa Kubina byl na podzim možná nejlepším záložníkem v soutěži. Držíme se ale nohama na zemi a o nějakém postupu se zatím nebavíme. Zatím je to nad očekávání. Chtěli jsme hrát do šestého místa, ale tohle nikdo nečekal.“



Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Hamor [-] , K. Knauer [-] (62. M. Čára [-] ) , K. Forst [-] , T. Pergl [-] , K. Kafka [-] , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , Z. Kováč [-] , M. Trumpeš [-] , J. Iha [-] (85. D. Hula [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] (83. V. Záhoř [-] ) , T. Výrut [-] , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , L. Zahoř [-] , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] (88. O. Bauer [-] )

ŽK: 59. K. Knauer , 75. K. Kafka - 60. D. Drudík , 75. J. Šimůnek , 89. L. Jánský .
Hráči zápasu: D. Drudík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Rada Jiří - TOMAJER Jiří (N), ZAHOŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.