T. Tlustý 24. (p.)
V. Voves 31.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Staňkov vydřel výhru nad Postřekovem, ten ale favorita potrápil


Branky


24. T. Tlustý (p.) , 31. V. Voves - 44. M. Votava
0

Fotbalisté Staňkova v posledním domácím zápase podzimní části 1.B třídy udolali 2:1 Postřekov. Všechny góly padly už v prvním poločase, kdy ještě terén oběma týmům jakžtakž dovolil hrát fotbal. Po přestávce se už na rozbitém hřišti především bojovalo a hosté ani přes veškerou snahu vyrovnat nedokázali. Staňkov si tak udržel vedení v tabulce, navíc druhému Meclovu o bodík odskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov se ujal dvougólového vedení, Postřekov se vrátil do hry trefou do šatny

Domácí do utkání nastoupili bez své brankářské jedničky Ladislava Jánského, kterého nahradil Pavel Kaufman. Utkání na mokrém trávníku začalo oboustranným oťukáváním. Staňkov se však postupně osmělil a zhruba po čtvrthodině hry zatlačil soupeře na jeho polovinu. Ve 24. minutě přistrčil Kuželka v pokutovém území Pavla Tlustého a sám postižený nařízenu penaltu proměnil panenkovským dloubákem do středu brány. Další dobré šance měli Kubina s Výrutem, ale Postřekov tentokrát podržel gólman Frei. Ani on už však po půlhodině hry nestačil na zakončení Václava Vovese, kterého vysunul do uličky Tlustý a domácí vedli 2:0. Když už se zdálo, že Staňkov půjde do šaten s dvougólovým náskokem, přišel roh Postřekova, po němž se míč odrazil k Martinu Votavovi a ten ho zhruba z 20 metrů napálil ke vzdálenější tyči – 2:1.

Hráčům komplikoval situaci terén, skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase už kvalitu hry hodně ovlivnilo mokré a rozbité hřiště. Staňkov se zatáhl a hráči Postřekova byli nuceni balóny do šestnáctky spíše nakopávat. I toto zjednodušené pojetí jim vyneslo několik příležitostí, ale jejich střely buď pochytal brankář Kaufman, nebo se nevešly mezi tyče. Spoustu centrů a nákopů navíc odvrátil do bezpečí domácí kapitán Pavel Gust, jenž obranu Staňkova výborně dirigoval. Vedoucí tým tabulky tak těsné vítězství již udržel, byť Postřekov se zejménapo přestávce, i přes složité podmínky, prezentoval sympatickým výkonem.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (hráč a místopředseda klubu): „Měli jsme obavu, zda se vůbec bude hrát, protože od soboty tady pršelo, takže hřiště bylo hodně podmáčené. Byly tam i louže. My jsme postrádali naší brankářskou jedničku Ladislava Jánského, takže jsme museli postavit mladého Kaufmana, který to, až na pár malých chybiček zvládl, výborně. Začátek byl takový opatrnější, ale od patnácté minuty jsme je začali přehrávat a dali dva góly. Všechno spělo k tomu, že to pro nás bude pohodový zápas, ale v závěru poločasu jsme dostali klasický gól do šatny. To byla jedna z jejich dvou šancí, kterou do té doby měli. V kabině jsme si řekli, že budeme hrát pořád stejně a pokusíme se ještě přidat nějaký gól. Hlavně kvůli terénu to však bylo pro oba týmy těžké a byl to spíše boj než fotbal. Navíc se Postřekov ve druhé půli zlepšil. Chtěl bych je pochválit, i na tom terénu s námi hráli vyrovnanou partii.“

TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): „Zápas hodně ovlivnilo počasí. Byl to spíše boj než fotbal. Fotbalovější byl určitě první poločas. Staňkov šel do vedení z pokutového kopu, byť si myslím, že podobných soubojů tam pak bylo ještě několik. Druhý gól jsme dostali z hranice ofsajdu, kdy naše obrana nezachytila náběh. Když už jsme přemýšleli, co řekneme hráčům o poločasové přestávce, abychom se co nejrychleji vrátili do hry, tak dal gól na 2:1 Martin Votava. Druhý poločas už nebyl vůbec o fotbale. Staňkov kromě dvou nebo tří rohů nic neměl. Většinou jsme hráli na jejich polovině, ale na hřišti bylo moc vody, bylo to potrhané a nedalo se skoro vůbec kombinovat. Maximálně jsme mohli míč nakopávat dopředu a snažit se zakončovat. Měli jsme tam asi čtyři zakončení, která ale brankář chytil nebo to šlo mimo bránu. Staňkov dal dva góly, my jen jeden, takže jim gratuluji k vítězství. Nicméně za ten druhý poločas, kdy jsme bojovali s terénem, sami se sebou a snažili se to tam nějak procpat, jsme si ten bod asi zasloužili.“



Sestavy


FK Staňkov
P. Kaufman [-] - O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] , T. Výrut [-] (46. V. Záhoř [-] ) , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , L. Zahoř [-] , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] (80. M. Kucharič [-] ) , V. Voves [-] (87. O. Bauer [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Hranai [-] (70. D. Steinberger [-] ) , V. Cibotaru [-] , D. Karlík [-] , J. Závodný [-] , D. Vavřík [-] , L. Klukan [-] , M. Votava [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , K. Kuželka [-]

ŽK: 28. V. Voves , 51. D. Drudík - 24. K. Kuželka , 68. J. Němec .
Hráči zápasu: P. Gust - J. Závodný .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Petrželka František - JAKŠ Jan, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.