Kdyně doma padla s Planou, která stoupá tabulkou vzhůru


Branky


0

Fotbalisté Plané udolali Kdyni na jejím hřišti 3:2 a po třetí výhře v řadě se už posunuli do relativně klidného středu tabulky. To domácí fotbalisté zůstávají v nezáviděníhodné pozici. Hosté vedli na začátku druhého poločasu už o dva góly. Kdyně zápas nevzdala, dokázala snížit, ale alespoň k bodu už domácí celek utkání nedotáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zajímavém prvním poločase dali o gól vice hosté

Před utkáním dělily předposlední Kdyni a jedenáctou Planou v tabulce jen dva body a tak bylo jasné, že v tomto utkání půjde oběma celkům o hodně. Hosté přijeli posílení dvěma výhrami v řadě, ale i Kdyně v posledních dvou utkáních vykazovala vzrůstající formu.

 

A byli to právě domácí, kteří do utkání vstoupili mnohem lépe a v úvodní desetiminutovce si vytvořili tři velké šance. Zakončující hráči však ani jednou nedokázali trefit zařízení. Planá tak postupně srovnala hru a ve 27. minutě sama udeřila. Po levé straně zatáhl balón dopředu Sláma, který ho následně poslal před bránu a tam ho za záda gólmana uklidil nabíhající Tadeáš Malý. Přestože se hrálo na těžkém terénu, tak se i nadále hra přelévala nahoru – dolů a oba celky chtěly hrát fotbal. Další zajímavé věci se udály v závěru prvního dějství. Pět minut před přestávkou nejprve zúročil kvalitní hru domácích Kostja Knauer, ale jen o tři minuty později se hezky trefil hostující Patrik Sláma – 1:2.

Lanfranchi hned po přestávce zvýšil, domácí už stačili jen korigovat

Do druhé půle vstoupili hosté skvěle. Hned ve 45. minutě napřáhl z 25 metrů Giuseppe Lanfranchi a brankář Kaiser se za jeho parádní střelou jen ohlédl. Domácí se ale nevzdali a v 65. minutě jejich naděje na body zase vzrostly. Hráči Plané ztratili míč na útočné polovině a domácí se tak dostali do rychlého protiútoku, který zakončil gólem na 2:3 Tomáš Pergl. Fotbalisté Kdyně poté soupeře zatlačili a vypracovali si několik nadějných příležitostí na vyrovnání. Nutno dodat, že i hosté z brejků hrozili a také oni ještě klidně mohli skórovat. Na výsledku se už však nic až do závěrečného hvizdu nezměnilo.

 

Planá tak pokračuje v úprku do klidného středu tabulky. Naopak Kdyně, i přes sympatický výkon, nebodovala a zůstává předposlední. Na dvanáctou Stráž ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): „Byl to zápas o šest bodů. Kdyně je velice slušný mančaft, který patří v tabulce jinam, než kde se nachází. Jejich herní projev byl velice dobrý. Byl to těžký zápas. V úvodu jsme přežili asi tři tutovky soupeře, naopak nám pak vyšla akce po levé straně hřiště. Bylo to hodně silové, hodně o bojovnosti. Hrálo se nahoru dolů, oba šance měly oba týmy. Jen škoda, že jsme dostali takový hloupý gól, na druhou stranu i Kdyně si v první půli zasloužila skórovat. Hned po přestávce jsme krásným gólem zvýšili, ovšem pak jsme udělali chybu vepředu, domácí z kontru snížili na 2:3 a pak už to bylo kdo z koho. Rozhodčí byl trochu asi na straně domácích, ale naši hráči to v hlavách zvládli a ten zápas jsme ubojovali. Byl to krásný fotbal, hodně bojovný. Bylo znát, že jde oběma týmům o hodně a my to naštěstí zvládli. Rád bych vyzdvihl celé mužstvo, ta bojovnost byla opravdu enormní.“



Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Forst [-] , K. Knauer [-] (46. Z. Kováč [-] ) , T. Pergl [-] , K. Kafka [-] , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , K. Hamor [-] , T. Dufek [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , T. Malý [-] , G. Lanfranchi [-] , P. Brožíček [-] (58. P. Hlinčík [-] ) , P. Sláma [-] , M. Danko [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] , L. Kopáček [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 78. T. Pergl - 34. T. Malý , 44. M. Danko , 47. D. Sovka , 75. O. Suchý .
Hráči zápasu: T. Malý , J. Kopča .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - MATHAUSER Rudolf (N), HLINČÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.