1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč udolala na těžkém terénu v okresním derby Kdyni


Branky


0

Fotbalisté Slavoje Koloveč si potřebovali napravit reputaci, která utrpěla po nečekaném debaklu v minulém kole v Postřekově. Proti trápící se Kdyni byli domácí favoritem, ale oběma týmům komplikovalo život počasí a s ním související podmáčený terén. O těsné výhře Slavoje tak rozhodl až v samotném závěru střídající Záhrobský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V silném větru se především bojovalo

Fotbalisté Kolovče si před týdnem odvezli debakl 0:5 z Postřekova. Narazili však na Kdyni, která naopak v minulém kole protrhla sérii porážek, když vysoko přehrála Chodovou Planou. Utkání se hrálo v neděli, kdy po celé republice řádilo větrné a deštivé počasí.

 

Povětrnostním podmínkám odpovídala i úroveň utkání, které nenahrál ani stále se zhoršující terén. Oba týmy tak vsadily především na bojovnost. Kombinace naopak vázla a na obou stranách byla k vidění řada nepřesností. Nebylo tedy divu, že se šli aktéři utkání ohřát do šaten za bezgólového stavu.

O výhře Kolovče rozhodl v poslední minutě Záhrobský

Po změně stran se počasí nezlepšilo, ale kvalita fotbalu z obou stran ano. Hra se zrychlila a zpřesnila a k vidění byly konečně i gólové příležitosti. Hráči v nich však dávali vyniknout oběma gólmanům – hostujícímu Kaiserovi i domácímu mladíkovi Schweiglovi, který mezi tyčemi Slavoje nahradil po vysoké porážce v Postřekově jedničku Mastného. Dvacet minut před koncem pak přišel na trávník Milan Záhrobský a to bylo nakonec klíčové střídání domácího kouče Šindlera. V 90. minutě totiž právě tento fotbalista celý zápas rozhodl, když ve skluzu dokázal poslat míč do hostující sítě.

 

Slavoji patří po nedělní výhře v tabulce čtvrtá pozice. Za třetí Bělou se ale nachází jen vinou horšího skóre. Kdyně klesla na předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Web Kolovče: „Další okresní derby za chladného počasí opět se šťastným koncem pro naše mužstvo. Bojovalo se o každý metr hřiště, které se postupem času dostalo na hranici regulérnosti. První poločas se obě mužstva předháněla v nepřesnosti přihrávek a bez větších šancí na vstřelení branky. Druhý poločas se hra zrychlila a mužstva si vytvářela brankové příležitosti. Brankáři však své mužstvo podrželi a tak o konečném výsledku rozhodla poslední minuta, kdy už všichni mysleli na penalty.“




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - P. Dufek [-] (70. M. Záhrobský [-] ) , M. Vachtl [-] (85. P. Pap [-] ) , P. Štverka [-] , J. Bron [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] (78. M. Pluhař [-] ) , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Forst [-] , K. Knauer [-] , T. Pergl [-] (87. J. Šup [-] ) , D. Hula [-] (63. Z. Kováč [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , T. Dufek [-] , M. Janeček [-]

ŽK: 86. M. Záhrobský - 61. M. Janeček .
Hráči zápasu: D. Schweigl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIGAČ Marek - SIROVÝ Václav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.