2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá se dostává z nejhoršího, přehrála Postřekov


Branky


0

Fotbalisté Plané ještě před dvěma týdny uzavírali tabulku soutěže, ovšem proti Postřekovu se radovali z druhého vítězství v řadě a pomalu opouštějí nebezpečné pásmo. Domácí celek ze středu tabulky herně jasně předčili a výsledek 2:0 byl z jejich pohledu naprosto zasloužený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planou poslal do vedení Lafranchi

Fotbalisté Plané před týdnem zvítězili v Horšovském Týně a na tento úspěch chtěli navázat i na domácím hřišti proti Postřekovu. Ten však v minulém kole doma deklasoval silnou Koloveč.

 

Domácí se ale mladého celku Postřekova nezalekli a od začátku soupeře zatlačili. Za svůj nápor byli odměněni už v 16. minutě, kdy se hezky prosadil Giuseppe Lanfranchi. Poté se však opět naplno projevila největší slabina Plané v této sezóně, kterou je proměňování šancí. Domácí totiž Postřekov nadále přehrávali, ale uklidňující druhý gól ne a ne přijít. To hosté zahrozili jen jednou, byť pořádně. Nebezpečnou střelu však bravurně vyrazil brankář Švarcbek. Do šaten se tak odcházelo za těsného vedení Plané.

Domácí výhru pojistil Sláma

I po přestávce planenští fotbalisté pokračovali v nátlakové hře, která slavila úspěch. V 55. minutě tak zakončil pohlednou akci Patrik Sláma a domácí vedli 2:0. Hosté se v útoku na nic nezmohli, naopak následovaly i další příležitosti domácích, kteří hráli s velkou chutí a bavili diváky pohledným fotbalem. Rozšířit svůj střelecký účet mohl především Sláma, jenž svými střelami ještě orazítkoval tyč i břevno. Další tutovky pak neproměnili například Sovka či Lanfranchi. Výsledek 2:0 byl tedy pro fotbalisty Postřekova ještě milosrdný.

 

Planá se po druhé výhře v řadě vyhoupla v tabulce na jedenácté místo a zdá se, že je z nejhoršího venku. Postřekov zůstává i přes porážku šestý.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): „Postřekov je běhavý tým, ale dobře jsme se na ně připravili. Od začátku jsme na ně vlétli a ujali se vedení. Pak jsme měli i další šance, oni měli v prvním poločase jedinou nebezpečnou střelu, kterou zlikvidoval náš gólman. I po přestávce jsme pokračovali v naší hře, dali druhý gól a ještě neproměnili hromadu tutovek. Hráči podali vynikající výkon, diváci mohli být spokojeni. I jejich trenér říkal, že jsme je překvapili. Potvrdili jsme body z Horšovského Týna a i výkony jdou stále nahoru. Jen ještě více proměňovat šance. Na tréninku kluci zabíjejí brankáře, góly padají, tak teď to ještě přenést do zápasů. Potřebujeme nadále vyhrávat a posunout se do klidného středu tabulky.“




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] (48. D. Kloužek [-] ) , G. Lanfranchi [-] , M. Danko [-] (66. P. Urbánek [-] ) , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] , D. Sovka [-] , L. Kopáček [-] (85. P. Hlinčík [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Hranai [-] , V. Cibotaru [-] , D. Karlík [-] , J. Závodný [-] , D. Vavřík [-] , D. Steinberger [-] (62. M. Cibulka [-] ) , M. Votava [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] (42. K. Kuželka [-] ) , F. Kreuz [-]

ŽK: 68. F. Kreuz .
Hráči zápasu: P. Sláma , D. Sovka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Komanec Petr - HLINČÍK Jiří (N), KRÁLOVEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.