1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Planá lídrovi tabulky statečně vzdorovala, Staňkovu stačil k výhře jediný gól


Branky


0

Souboj prvního s posledním sliboval jednoznačnou záležitost v podání domácího Staňkova. Lídr tabulky se však na výhru 1:0 nečekaně natrápil, protože fotbalisté Plané kladli srdnatý odpor a nebýt špatné koncovky, klidně mohli i bodovat. Tři body zajistil favoritovi už v 16. minutě vyhlášený sniper Tlustý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov se rychle ujal vedení, Planá se však nevzdávala

V utkání prvního celku tabulky z posledního se očekávala kanonáda domácího týmu, který před zápasem disponoval nejlepší ofenzivou v soutěži, ovšem Planá, která má na kontě jen dvě výhry na penalty, rozhodně nepřijela předem poražena. Naopak, hosté chtěli hrát na hřišti favorita otevřený fotbal a k vidění tak bylo velmi kvalitní utkání. V 16. minutě poslal Staňkov do vedení nejlepší střelec soutěže, Tomáš Tlustý, ovšem ani poté aktivita hostů neuvadla. V závěru poločasu dokonce přišly dvě velké šance planenských fotbalistů, které však zůstaly nevyužity.

Vyrovnaný fotbal pokračoval i po přestávce, skóre se už neměnilo

Pohledné utkání pokračovalo i po přestávce. Domácí si vypracovali několik příležitostí na navýšení náskoku, ale také hosté hráli nadále velmi aktivně. V největší šanci Plané však netrefil Dominik Sovka z malého vápna prázdnou bránu a Staňkov už nejtěsnější výhru udržel.

 

Domácí tak získali povinné tři body a i po 7. kole vedou tabulku soutěže. Planá zanechala na hřišti lídra velmi sympatický dojem, ale už poněkolikáté letos doplatila na koncovku (je nejméně skórujícím týmem soutěže) a se čtyřmi body zůstává poslední.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): „Byl to naprosto vyrovnaný zápas. Na konci prvního poločasu jsme měli dvě tutovky, které jsme nedali. Ve druhém poločase jsme nedali z malého vápna do prázdné brány, a proto jsme zase prohráli. Byl to hezký zápas, lidem se líbil. Skoro každého přehráváme, ale nedáváme góly. Dneska jsme zase spálili tři tutové šance. Oni samozřejmě také měli nějaké příležitosti. Sami domácí říkali, že jsme byli zatím nejlepší mančaft, se kterým letos hráli.“



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - D. Drudík [-] , J. Kubina [-] (90. V. Záhoř [-] ) , L. Zahoř [-] (89. O. Bauer [-] ) , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] , T. Tlustý [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , P. Gust [-] (74. T. Výrut [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Kloužek [-] , T. Malý [-] (86. L. Radil [-] ) , G. Lanfranchi [-] , L. Kopáček [-] , P. Sláma [-] , P. Hlinčík [-] (67. P. Urbánek [-] ) , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 26. D. Drudík , 32. V. Voves - 47. G. Lanfranchi , 57. P. Hlinčík , 72. J. Kopča , 77. P. Brožíček , 85. O. Suchý .
Hráči zápasu: T. Tlustý - J. Kopča .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šimek Luboš - RUBÁŠ Jakub, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.