1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd zvítězil na hřišti předposlední Kdyně a udržel druhé místo


Branky


0

Fotbalisté Kdyně v 7. kole plzeňské 1.B třídy sk. A nestačili na Spartu z Dlouhého Újezdu, které na domácím hřišti podlehli 1:4. Domácí sice dokázali v průběhu prvního poločasu vyrovnat, ale pak už tahali za kratší konec pomyslného provazu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní gól hostí Kdyně odpověděla, Spartě však zajistil nadějný náskok dvěma zásahy Gitta

Utkání začalo vzájemným oťukáváním. Jako první se nakonec osmělili favorizovaní hosté, které poslal v 10. minutě do vedení Ladislav Zeman. Hráči Kdyně se však nenechali rozhodit a ve 28. minutě se jim podařilo srovnat skóre, když se prosadil Milan Janeček. V té chvíli se zdálo, že by se předposlední tým tabulky mohl se Spartou porvat o body, ovšem proti byl hostující kanonýr Lucián Gitta. Ten hned o pět minut později vrátil svému týmu vedení, což domácí viditelně vykolejilo a Lucián Gitta tak přidal krátce před přestávkou i svůj sedmý zásah v sezóně. Strany se tedy měnily za stavu 1:3 z pohledu Kdyně.

Domácí se neprosadili ani proti deseti, výhru Dlouhého Újezdu pečetil Földeši

V průběhu druhého poločasu se hostům zranil jeden z fotbalistů, a jelikož neměli k dispozici nikoho na střídání, tak museli dohrávat s devíti hráči v poli. Domácí se sice snažili, ale v koncovce nebyli příliš nebezpeční a vlastně si ani nedokázali připravit žádnou vážnější příležitost. Výjimkou byla pouze situace, kdy nastřelili tyč. Sparťané si tak hlídali svůj náskok a čtvrthodiny před koncem se ještě jednou radovali z gólu, na konečných 1:4 upravil Petr Földeši.

 

Sparta se díky výhře vrátila v tabulce na druhé místo o skóre před Koloveč a na vedoucí Staňkov nadále ztrácí dva body. Domácí jsou předposlední se zisekm pěti bodů a zřejmě budou mít záchranářské starosti.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš (hráč): „Soupeř se dostal do vedení, ale na to jsme odpověděli vyrovnáním. Zápas se v té chvíli vyvíjel velmi napínavě a zdálo se, že ho může rozhodnout jediný gól. Bohužel jsme vzápětí smolně inkasovali a ve druhém poločase už naše hra nebyla taková. I když jsme hráli dlouho proti deseti, tak jsme si moc šancí nevytvořili. Sice jsme trefili tyčku, ale to bylo všechno. Soupeř si i přes nízký počet hráčů vítězství pohlídal.“




Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Forst [-] (46. V. Trumpeš [-] ) , D. Hula [-] , L. Výškrabka [-] , T. Pergl [-] , M. Janeček [-] (75. T. Dufek [-] ) , M. Džugan [-] , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , Z. Kováč [-] , K. Knauer [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Synek [-] , V. Braun [-] , V. Zeman [-] , V. Kulíř [-] , L. Zeman [-] , P. Houda [-] , J. Švábek [-] , L. Pernglan [-] , L. Gitta [-] , P. Földeši [-]

ŽK: 60. L. Výškrabka , 83. Z. Kováč - 65. J. Švábek .
Hráči zápasu: L. Gitta .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.