1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro hostující Zruč, přesto domácí Mochtín přepisuje klubovou historii


Branky


0

MOCHTÍN - Ještě nikdy v historii se nestalo, že by Mochtín skončil na tak vysoké pozici, na jaké byl před tímto zápasem. Navzdory porážce, se domácí udrželi na třetí příčce a do jarních bojů půjdou s jedenácti bodovou ztrátou na první Tlumačov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Zruč byla od prvních minut lepší. Lépe kombinovala, byla důraznější v soubojích a také se dostávala do větších šancí. Ty však nedokázala využít, a tak se do vedení dostal domácí Mochtín. První vážnější akce domácích totiž skončila brankou. V devětadvacáté minutě chybovala zručská obrana a průnik Viliama Pretzelmayera a jeho následná přízemní střela k tyči skončila v síti – 1:0. Radost všech domácích příznivců trvala ale pouhé dvě minuty, protože se podařilo Zruči srovnat zásluhou Adama Krále na 1:1. Tento stav svítil na výsledkové tabuli i po vypršení pětačtyřicáté minuty, a tak se šlo do druhé půle za nerozhodného stavu.

Korous dvě minuty před koncem rozhodl

Ve druhé půli byli opět lepší hosté, kteří si tvořili šanci za šancí a bylo jen otázkou času, kdy se gólově prosadí. Obrovskou šanci měl hned v úvodu druhého dějství Kazda, ale z malého vápna nepochopitelně přestřelil bránu. Ve třiapadesáté minutě předvedl domácí brankář Kodeš další výborný zákrok proti střele z pětadvaceti metrů. Domácí začali vystrkovat růžky díky rychlým protiútokům, ale ani jeden z nich neskončil za zády Klika. Už to vypadalo, že se půjde na penalty, které rozhodnou o bodu navíc pro jedno či druhé mužstvo, ale v 88. minutě se míč dostal ve vápně až k neobsazenému Pavlu Korousovi, který poslal Zruč do vedení. To už hosté nepustili a připsali si tři body za vítězství 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Pretzelmayer, hráč TJ Sokol Mochtín: V posledním zápase jsme chtěli urvat alespoň bod. Už to vypadalo, že se nám to podaří, ale hosté dvě minuty před koncem vstřelili vítězný gól a odvezli si zaslouženě tři body. I když jsme prohráli, tak jsme skončili po podzimu na 3. místě, což je nejlepší výsledek v historii klubu!




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (77. J. Čeleda [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , T. Velek [-] (89. L. Kašpar [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Haidlmayer [-] , M. Pechman [-] , P. Korous [-] - J. Kohout [-] , A. Král [-] , L. Husník [-] - T. Jelínek [-] (85. O. Mašek [-] ) , M. Polák [-] , K. Kazda [-] (55. P. Hucl [-] ) - V. Tobrman [-]

ŽK: 80. M. Pechman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - RUBÁŠ Jaroslav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.