1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neatraktivní duel se odehrál na žihelské umělce, kam přijely Kralovice a Nepomuk


Branky


0

KRALOVICE/Žihle – Zápas hraný na umělém trávníku v Žihli nabídl vyrovnanou partii, která dospěla až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba zásahy se vešly do šestnácti minut

Začátek zápasu vypadal na to, že padne hodně branek, protože brzy padly hned dvě. Do vedení šel ve dvanácté minutě Nepomuk, který po centru Vosyky z levé strany a následné hlavičce Davida Šmída otevřel skóre – 0:1. Srovnáno bylo o čtyři minuty později, kdy domácí předvedli pohlednou kombinaci. Řenč si vyměnil balón s Pánkem, první jmenovaný nahrál Janu Lavičkovi, který srovnal z malého vápna na 1:1. Další minuty už ale tempo hry opadalo a šance se objevovaly jen sporadicky. Jednu větší měli domácí. Kulhánek vystřelil, gólman vyrazil míč pouze k nohám Chvosty, jenž si míč zpracovával a pak ho ztratil. Vyrovnané skóre pak platilo i po pětačtyřiceti minutách.

Jedinou šanci druhé půle měl Řenč

Druhý poločas oko diváka nenadchnul. Oba týmy hrály hru na nakopávané balóny, která příliš ovoce nepřinášela. Snad jedinou šanci ve druhém poločase měly domácí Kralovice, a to hned z kraje druhého dějství. Lavička centroval z pravé strany na malé vápno, kde číhal Řenč, ale jeho pokus vychytal brankář Baroch. Zbývající minuty už nic nepřinesly, hrálo se zejména ve středu hřiště, kde oba týmy bojovaly o každý metr čtvereční. Diváci, kteří si v chladném počasí našli cestu na žihelskou umělku, určitě domů neodcházeli spokojeni. Utkání pak dospělo až k penaltovému rozstřelu.

Nepomuk vyhrál penalty počtvrté z pěti pokusů

V penaltách byli úspěšnější hosté, kteří si tak připsali bod navíc a přezimují na osmé příčce. Kralovice budou po podzimu sedmé.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Jeli jsme pro body a jeli jsme konečně pokořit žihelskou umělku. Myslím, že pro diváky neatraktivní utkaní, ale pro nás na hřišti to byl boj. Zapas byl defacto o jedné šanci na každé straně, a proto zapas taky tak skončil. Jak už jsem jednou říkal, podzimní část jsme měli lepší ve venkovních zápasech, a to se dnes potvrdilo i v penaltovém rozstřelu, měli jsme štěstí!! Poctivě to zapijeme, a těším se na JARO!



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Chvosta [-] , P. Bulín [-] (57. M. Horyna [-] ) , M. Bulín [-] (90. M. Zeman [-] ) , M. Pánek [-] (64. D. Hyneš [-] ) , O. Dušička [-] , M. Kůsa [-] , M. Kulhánek [-] , M. Řenč [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (68. R. Rous [-] ) , M. Kašpar [-] (86. M. Baran [-] ) , M. Březák [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] (90. J. Ticháček [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 44. M. Chvosta - 59. P. Panc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KOURA Radim, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.