2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si poradily s Černicemi a udržely se na páté příčce


Branky


56. J. Nauš , 62. M. Forman
0

HORAŽĎOVICE - Horažďovicím se zasekl brankostroj a z posledních tří zápasů získaly pouze jediný bod. Proti Černicím však domácí spustili mohutnou ofenzívu a vstřelili dvě branky. Skvělý Rybár pak podržel svůj tým zejména ve druhé půli, kdy vychytal tři čisté gólové šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí plno, leč branka žádná

Horažďovice už v prvních minutách navázaly na své předchozí zápasy, ve kterých zahazovaly jednu šanci za druhou. Dvě obrovské šance měli v prvním poločase Forman, Nauš a Sova, po jedné pak Šašek a Pikeš, na kterého zívala prázdná brána. Formanova šance vznikla po skvělé kombinaci Nauše, Šaška a Jůdy, kdy poslední jmenovaný poslal přihrávku do malého vápna, kde skákavý balón Forman minul. Hosté se nemohli chytit a brankáře Rybára v prvním dějství téměř neohrozili. 

Nauš s Formanem rozhodli

Druhý poločas byl z černické strany o poznání lepší. Vytvořili si totiž několik nebezpečných šancí ze standardních situací, ale brankář Rybár si se všemi skvěle poradil. Domácí hrozili postupnými útoky a v šestapadesáté minutě se dostali zaslouženě do vedení. Horažďovičtí rychle rozehráli bekovku, Janouškovec předvedl dlouhý odkop na Formana, který šel do souboje, ale míč přepustil Josefu Naušovi, který se řítil sám na bránu, píchl míč podél Daňka a poslal Horažďovice do vedení – 1:0. Ve dvaašedesáté minutě zaplesal každý divák, který si našel do Horažďovic cestu. Domácí totiž předvedli krásnou akci, když Nauš poslal parádní křižnou přihrávku na nabíhajícího Michaela Formana, který z hranice vápna přehodil bezmocného černického gólmana. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, útočník FK Horažďovice: Do utkání jsme šli v polonemocném stavu, ale co bychom neudělali pro dokopnou !! já nastoupil s horečkou, ale dostatečnou dávkou slivovice na to, aby mi to bylo jedno. Konečně jsme si zase vytvořili šance, což se nám poslední dobou nedařilo. Tři body, hezký góly, jde se chlastat. Tak nejsme první no a cooooo.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Forman [-] (72. J. Štěch [-] ) , J. Janouškovec [-] , T. Pikeš [-] (46. D. Michelini [-] ) , T. Greger [-] (75. L. Král [-] ) , M. Šašek [-] , J. Sova [-] , J. Forman [-] , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , J. Nedvěd [-] , L. Táborský [-] - K. Zeliński [-] (82. R. Mareš [-] ) , P. Toman [-] , J. Müller [-] , F. Švejda [-] - M. Laibl [-] (30. V. Holeček [-] ) , P. Stoilov [-]

ŽK: 45. A. Vachuška , 87. J. Rybár - 90. F. Švejda .
Hráči zápasu: J. Rybár - J. Müller .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - PRESSL Václav, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.