J. Cihlář 21. (p.)
J. Dolejš 80.
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín doma překvapivě padl, Kába zařídil vítězství Svéradic


Branky


21. J. Cihlář (p.) , 80. J. Dolejš - 35. K. Hoch , 72. R. Kába , 84. R. Kába
0

MOCHTÍN - Před zápasem by si moc lidí nevsadilo na výhru Svéradic, ale ti, kteří tak udělali, určitě neprohloupili. Hosté totiž vstoupili do utkání s velkým nasazením a svého papírově silnějšího soupeře přehrávali ve všech aspektech hry. Domácím se sice podařilo brzy vyrovnat, ale Kába pak vystřelil tři body Svéradicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svéradice byly v první půli jasně lepší

Hosté ze Svéradic vstoupili do utkání s velkým nasazením a bylo vidět, že v Mochtíně prohrát nechtějí. Domácí byli všude až jako druzí a chyběl jim herní klid z předchozích duelů, které Mochtínské dostaly až na druhou příčku tabulky. V první půli měli hosté sedm obrovských šancí, ale využili pouze jedinou. Do vedení však šli ale domácí, kteří proměnili v jednadvacáté minutě pokutový kop nařízený po faulu na Zbyňka Smolíka. O úvodní branku duelu se postaral na dvakrát Jaroslav Cihlář – 1:0. Hosté poté měli dvě velké šance v rozmezí dvou minut, ale ani Hoch, ani Kába, své šance neproměnili ve vyrovnávací branku. Na druhé straně mohl poslat Mochtínské do dvoubrankového vedení Smolík, ale jeho šanci mu překazil brankář Soukup. Z následného protiútoku hosté udeřili. Centr z levé strany uklízel do brány přesnou hlavičkou Karel Hoch a bylo srovnáno 1:1. O dvě minuty později mohl Svéradice poslat do vedení Kába, ale brankář Kodeš byl proti a fantastickým zákrokem útočník hostí vychytal. První půle, ač přes velké množství šancí, skončila pouze 1:1. 

Kába vystřelil Svéradicím tři body

Druhá půle byla podobná té první, i když domácí zlepšili trochu svou hru a byli Svéradicím vyrovnaným soupeřem. Domácí mohli jít do vedení v 69. minutě zásluhou střídajícího J. Pretzelmayera, ale ten nabídnutou šanci od Smolíka odmítl a skóre bylo stále nerozhodné. Až o tři minuty později se měnilo. Roman Kába se dostal k míči ve vápně a dělovkou do šibenice nedal Kodešovi žádnou šanci – 1:2. Vyrovnáno bylo o osm minut později, když J. Pretzelmayer šikovně prostrčil na Jiřího Dolejše, který prostřelil Soukupa a vyrovnal na 2:2. Čtyři minuty nato ale hosté udeřili potřetí. Podklouznutí stopera J. Cihláře při pokusu o odkop se stalo Mochtínu osudným, protože mu míč uloupil agilní Roman Kába, který poslal Svéradice znovu do vedení – 2:3. Hosté už své vedení nepustili a odvezli si z Mochtína překvapivě všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (převzato z webu www.tjmochtin.cz): V nedělním derby utkání (5.11.) I.A třídy mužů mezi Mochtínem a Svéradicemi bylo favoritem naše ÁČKO, které bylo zatím s 29 body na průběžném, skvělém 2.místě tabulky. Hosté se krčili s 10 body na 14.místě, ale v Mochtíně bojovali jako lvi, odvezli si 3 cenné body za výhru 3:2 ! Našim fotbalistům se naopak moc nedařilo, podali svůj nejhorší výkon sezony, přesto ještě šest minut před koncem utkání sahali minimálně po bodu.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] (64. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - D. Klas [-] (75. M. Doležal [-] ) , M. Heimlich [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , K. Hoch [-] , V. Brůha [-] , M. Chaloupka [-] (79. M. Jedlička [-] )

ŽK: 49. V. Pretzelmayer , 84. Z. Smolík - 81. S. Krejčík .
Hráči zápasu: Z. Smolík - R. Kába .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - MAZÁN Jan, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.