2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice slaví druhou říjnovou výhru, o gól porazily Žichovice


Branky


0

KŘIMICE - Domácímu Sokolu se v posledních zápasech nedaří. V posledních dvou zápasech utrpěl debakl a poslední vítězství slavil 1. října. Špatný říjen si ale nakonec Křimice trochu zpříjemnily, když těsně porazily Žichovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křen otevřel skóre

Domácí Křimice po nezdarech v předchozích zápasech vstoupily do utkání vlažněji, než soupeř. Žichovičtí prvních patnáct minut měli více ze hry a měli i několik šancí ke skórování. Branku však nevstřelili a hra se poté vyrovnala. Domácí si vytvořili první velkou šanci po půl hodině hry, kdy šel sám na brankáře Bezdička, ale jeho pokus o lob se mu na těžkém terénu nepovedl. Tři minuty nato se dostal do podobné šance Tomáš Křen a ten si počínal o poznání lépe, když střelou k levé tyči otevřel skóre – 1:0. Tato branka ovlivnila další průběh prvního poločasu a Křimice v něm měly více ze hry. Gól už ale do poločasové přestávky nepadl.

Šimáček dorážkou vykřesal jiskřičku naděje

Druhé dějství začalo vyrovnaně, ale bez šancí. Hrálo se totiž od vápna k vápnu. Kdo se dostal do první velké šance druhé půle byli domácí, a hned tato šance skončila brankou. Rychlý protiútok v sedmašedesáté minutě zakončoval po přihrávce z pravé strany Václav Bezdička do prázdné brány – 2:0. Bezdička mohl skóre navýšit o pár minut později, kdy se mu povedlo zbavit obránce a přehodit i brankáře Landu, míč však skončil těsně vedle. Žichovičtí v poslední čtvrthodině zvyšovali svůj tlak a v 84. minutě se jim povedlo snížit. Akci po levé straně doklepával z malého vápna Jiří Šimáček a už to bylo jen o gól – 2:1. Domácí ale těsné vedení udrželi a připsali si po delší odmlce tříbodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, TJ Sokol Křimice: Myslím, že nakonec jsme vyhráli zaslouženě. Po dlouhé době jsme se sešli všichni a bylo to znát. Jsme rádi za tři body. Jsou pro nás hodně důležité.




Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Křen [-] , J. Zapoměl [-] , P. Kratochvíl [-] (75. V. Vyskočil [-] ) , J. Dytrt [-] , V. Kuneš [-] (84. A. Adam [-] ) , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , J. Vonášek [-] , V. Bezdička [-] (90. F. Šváb [-] ) , J. Volena [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (59. G. Bujok [-] ) , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] (74. P. Bláha [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 82. J. Vonášek , 87. T. Křen - 85. L. Černý .
Hráči zápasu: M. Brousil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liškutín Antonín - DUDA Václav, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.