Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí předvedli nevídaný obrat, když vstřelili ve druhé půli osm branek! Vidět byl zejména P. Bulín s J. Lavičkou


Branky


55. J. Lavička , 56. J. Vlk , 57. J. Vlk , 59. M. Řenč , 70. J. Lavička , 72. P. Bulín , 75. J. Lavička , 86. J. Lavička - 20. J. Valenta , 25. J. Kellner , 85. T. Bláha
0

KRALOVICE – Do Kralovic přijel plzeňský Bukovec, který začal utkání skvěle a v poločase vedl 0:2. Do druhé půle ale nastoupily úplně jiné Kralovice a skóre osmi góly otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli v poločase o dvě branky

Do utkání vstoupili lépe hosté z Bukovce, kteří se prezentovali fotbalověji, hráli důrazněji a byli všude o krok napřed. Domácím se nedařilo nic a ve dvacáté minutě poprvé inkasovali. Centr z pravé strany nadvakrát zakončil Josef Valenta a bylo to 0:1. Pět minut nato vedli hosté už o dvě branky, když pohlednou kombinaci zakončoval přesně Jiří Kellner 0:2. Tímto výsledkem skončila první půle, ve které hrály Kralovice druhé housle.

Kralovice skórovaly čtyřikrát během čtyř minut

Do druhého poločasu udělali domácí několik změn v sestavě a již po deseti minutách se tyto změny osvědčily. Domácí totiž během čtyř minut vstřelili čtyři branky! Nejprve v 55. minutě snížil Jan Lavička, který prostřelil gólmana hostí po přihrávce Horyny – 1:2. Následně bylo vyrovnáno, když se po rohovém kopu svým důrazem prosadil Jakub Vlk 2:2. Tentýž hráč o minutu později vstřelil branku opět po rohovém kopu. Tentokrát Lavička našel na zadní tyči P. Bulína, který vrátil na Vlka, který z malého vápna otočil skóre ve prospěch domácích – 3:2. Gólovou čtyřminutovku zakončil v 59. minutě Martin Řenč. Brance předcházel odraz balónu ve vápně od obránce k P. Bulínovi, jenž posunul balón na Řenče, který zvýšil na 4:2. V 70. minutě to bylo už 5:2, když skvěle zakombinoval P. Bulín s J. Lavičkou, kdy druhý jmenovaný vyhrál hlavičkový souboj na půli hřiště pro P. Bulína, ten zavezl míč a poslal krásnou přihrávku na malé vápno právě Lavičkovi, který zvýšil na rozdíl tří branek. Role se obrátili o dvě minuty později, kdy Lavička vyslal na zteč Petra Bulína, který s pořádnou dávkou štěstí prostřelil Pitlíka, jenž musel kvůli absenci brankářů Bukovce nastoupit na pozici gólmana – 6:2. V 75. minutě to bylo už 7:2, když Hynešův dlouhý nákop zužitkoval P. Bulín pro Jana Lavičku, který završil hattrick. Bukovecké trápení pokračovalo v 82. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Filip Vraštil. Hosté ale i v deseti mužích dokázali skórovat. V 85. minutě se snažil z rohu vápna centrovat Tomáš Bláha, centr mu nesedl, ale to nikomu z hostujících nevadilo, neb zapadl přesně pod břevno – 7:3. Na konečných 8:3 upravil svým čtvrtým gólem v utkání Jan Lavička, kterého našel krásným centrem z levé strany O. Dušička.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Musíme se naučit zvládat první poločas, abychom nemuseli takhle šíleně otáčet utkání. První poločas hosté zaslouženě vyhráli. Ve druhém jsme na ně po bouři v kabině vlétli a padlo nám tam všechno. Trenéři říkali, že už si od začátku nekopnu, protože se se svojí mizernou fyzičkou šetřím, abych vydržel alespoň do 70 minuty.

SK Plzeň - Bukovec
Filip Vraštil, hráč SK Plzeň - Bukovec: První poločas byl z naší strany dobrý, Kralovice jsme do ničeho nepouštěli až do první branky, kterou jsme dostali, tak jsme hru kontrolovali a najednou jsme se sesypali jako domeček z karet a úplně rezignovali, ze zápasu se musíme oklepat a soustředit se na domácí duel s Nepomukem.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] , M. Kůsa [-] (46. M. Kulhánek [-] ) , M. Řenč [-] , M. Pánek [-] (46. P. Bulín [-] ) , M. Horyna [-] , M. Bulín [-] , O. Dušička [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Chvosta [-]

SK Plzeň - Bukovec
K. Pitlík [-] - P. Smíšek [-] , J. Sluka [-] , J. Havelka [-] (68. M. Matys [-] ) , P. Podzimek [-] - J. Kellner [-] , J. Šimr [-] , J. Nový [-] , T. Bláha [-] - F. Vraštil [-] , J. Valenta [-]

ŽK: 80. J. Lavička , 82. D. Hyneš - 14. F. Vraštil , 53. P. Smíšek . ČK: 82. F. Vraštil .
Hráči zápasu: P. Bulín , J. Lavička , J. Vlk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - ČERMÁK Vladimír, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.