0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový duel ovládly v penaltách Chlumčany


Branky


0

NEPOMUK - Trápící se Chlumčany přijely bojovat o body do Nepomuku, který se drží v klidném středu tabulky. Divácky nepříliš pohledné utkání skončilo bez branek a bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy, které nakonec vyhráli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla divácky atraktivní

Chlumčany do utkání vešly lépe, držely více balon na svých kopačkách a tlačily domácí Nepomuk. Hosté si během tlaku vytvořili slibné šance, a to hned jednu stoprocentní, když se Kraus ocitl sám před prázdnou brankou, ale míč poslal vedle. Posléze hráči Chlumčan zkusili své štěstí několikrát zpoza vápna, ovšem střely neměly takovou přesnost, jakou by měly mít a ani jedna neskončila v bráně. Nepomuk se hostujícího tlaku nezalekl a postupně hru dorovnával, až z toho vzešlo poměrně stejné držení míče na obou stranách. Nepomučtí si také vytvořili nadějné situace, ale v jedné 100 % šanci domácí útočník Baran vyhořel, když šel sám na brankáře a poslal míč mimo tři tyče. V prvním poločase tedy nepadla ani jedna branka a pro diváky to moc atraktivní poločas nebyl. 

Ani druhý poločas příliš šancí nepřinesl

Ve druhém poločase začali lépe domácí hráči, kteří trávili více času na míči, ale byli neškodní, neb balón převážně drželi na své polovině hřiště a dopředu se příliš nehnali. Zápas to byl spíše bojovný, protože na oko moc pohledný nebyl. Oba týmy hrály podobný styl hry, a tak na sebe nedokázaly vymyslet něco, čím by soupeře překvapily. Nakonec tedy došel tento duel až do pokutových kopů.

Chlumčany vyhrály penalty

Hosté proměnili všechny své pokusy, zato od domácích se netrefil jeden hráč, kterého vychytal Bacík, a tak v Nepomuku zůstal jen bod a dva body putují do Chlumčan.

 

Autor: Lukáš Tomášek mladší



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: K zápasu není moc co hodnotit, pro diváky to bylo velmi, podle mého názoru, nudné utkání. Chlumčany nemají špatný mančaft, osobně nechápu jejich momentální postavení v tabulce, mají spoustu šikovných mladých běhavých hráčů, kteří nám chvílema dělali problém. Zápas začal v režii Chlumčan, měly pár slibných příležitostí. Pak jsme se dostali do hry i my. Michal Baran minul bránu šel sám, pak Honza Kozák v gólové šanci byl vychytán. Druhý poločas jsme zas začali my, měli jsme asi tři přímé kopy, ale všechny skončily ve zdi hostujících. Jinak druhy pol. celkem bez větších šancí. Penaltový rozstřel je už buď, anebo. Dnes se nám nepovedl.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: V Nepomuku to nebyl lehký zápas, ale myslím si, že na výhru jsme měli, ale nás trápí koncovka, a to není žádná novinka. Jinak zápas to byl vyrovnaný a remíza mu sluší, akorát bych řekl, že by to byla hezčí remíza třeba 1:1 nebo 2:2, ale i takový je fotbal, že góly prostě nepadají. 2 body jsou cenný skalp a jsme za něj rádi.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (58. J. Vosyka [-] ) , M. Kašpar [-] (69. M. Baran [-] ) , M. Březák [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] (35. T. Fleissig [-] ) - J. Havlík [-] , V. Dušek [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] - O. Haník [-] , J. Kraus [-] (76. M. Vojáček [-] ) , L. Nohava [-]

ŽK: 73. J. Vosyka , 87. T. Voráček - 73. J. Lenk .
Hráči zápasu: J. Vajai .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.