0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč rozdrtila Svéradice, mezi střelce se dvakrát zapsal Kazda


Branky


22. P. Hucl , 27. V. Tobrman , 60. K. Kazda , 84. K. Kazda , 89. L. Husník
0

ZRUČ - Zruč přijela do Svéradic se čtyřmi výhrami z posledních pěti zápasů v zádech. Domácí Svéradice se po výprasku v Tlumačově zlepšily a po vítězství nad Křimicemi braly bod z Horažďovic. Sobotní utkání jim ale vůbec nevyšlo a přišel pátý výprask v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč byla v první půli lepší a zaslouženě ji vyhrála

První minuty hry napověděly, kdo bude mít v úvodním dějství více ze hry. Byli to zručští fotbalisté, kteří drželi míč častěji na kopačkách a tvořili šanci za šancí. První branku utkání se podařilo Zruči vstřelit ve dvaadvacáté minutě, kdy se po centru Kohouta trefil krásně z první Petr Hucl a bylo to 0:1. Druhá branka visela okamžitě ve vzduchu a v sedmadvacáté minutě také padla. Václav Tobrman vystřelil, gólman Soukup míč vyrazil pouze k jeho nohám, který si tak dorazil vlastní střelu do brány – 0:2. Nedalo se říct, že Svéradice neměly žádnou šanci, měly, ale žádnou stoprocentní. Zručští mohli několikrát své skóre navýšit, ale do poločasu se jim to už nepovedlo.

Domácí zlepšili hru, ale gól se jim vstřelit nepodařilo

Druhá půle byla ze strany domácích úplně něco jiného. Ve svéradické kabině zřejmě prolétl o poločasové přestávce vítr v podobě důrazné promluvy do duše hráčů Svéradic a ti do druhé půle vstoupili úplně jinak nabuzeni. Výrazné zlepšení domácích ale ke gólu nevedlo, naopak z rychlých protiútoků skórovali hosté. Přesně po hodině hry postupoval Karel Kazda sám na brankáře Soukupa, kterému nedal žádnou šanci a zvýšil na 0:3. Další minuty byly opět lepší domácí Svéradice, které se snažily s nepříznivým stavem utkání něco udělat. Šest minut před koncem však inkasovaly počtvrté, když se podruhé v utkání prosadil Karel Kazda, který dostal krásnou přihrávku před prázdnou bránu od Husníka – 0:4.  Zručští skórovali ještě jednou. V devětaosmdesáté minutě se po centru Pechmana trefil hlavou Lukáš Husník a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): I přes problémy po cestě jsme do utkání vstoupili asi nejlépe v sezóně. Prvních 30 minut jsme hráli opravdu dobře, v pohybu, aktivně, vytvářeli si šance, pokoušeli se o střelbu a zaslouženě dali dvě branky. Kdyby jich bylo víc, nikdo by se asi nedivil. Pak jsme trochu polevili, ale domácí nebezpeční nebyli. Ve druhém poločase domácí přidali a bylo dobře, že třetí uklidňující gól jsme dali my. Naše rozehrávka začala být pomalá, přeci jen jsme nebyli tak aktivní a spoustu věcí jsme řešili až moc v klidu. Přesto jsme v závěru přidali ještě dvě branky, takže výsledek asi odpovídal dění na hřišti. Pochválil bych celý tým, ale vyzdvihl bych Kubu Kohouta, za pěkné asistence i dobře zahraný přímák, který skončil na tyči.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Vlček [-] (46. M. Jedlička [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , M. Doležal [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , P. Korous [-] (26. M. Fryček [-] ) , M. Pechman [-] , D. Král [-] - A. Král [-] , O. Mašek [-] (76. O. Král [-] ) , V. Tobrman [-] , L. Husník [-] - J. Kohout [-] - P. Hucl [-] (53. K. Kazda [-] )

ŽK: 48. F. Nováček - 62. J. Kohout , 71. L. Husník .
Hráči zápasu: J. Kohout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.