3:1
(2:0)
90. V. Bezdička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice porazily Křimice a bodově se na ně dotáhly


Branky


24. A. Vachuška , 27. R. Kába , 77. F. Nováček - 90. V. Bezdička (p.)
0

Souboj dvou sousedů z tabulky nabídl čtyři branky. O tři z nich se postarali domácí Svéradice, které se tak bodově dotáhli na svého nedělního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimičtí trefovali brankovou konstrukci

Zápas začaly aktivněji Svéradice, které měly častěji míč na kopačkách a hned od prvních minut se snažily nakopávat míče za obranu, kterými by ohrozily Hinterholzingerovu svatyni. Křimice se dostávaly před vápno soupeře pouze sporadicky, a navíc jejich výlety nebyly nikterak nebezpečné. S tím chtěli hosté něco udělat, a tak otevřeli hru. To se jim však krutě vymstilo neb je ve čtyřiadvacáté minutě potrestal Aleš Vachuška, který se s míčem prosmýkl až před brankáře hostí a zavěsil – 1:0. Tři minuty nato už to bylo 2:0. Míč se z levé strany dostal k osamocenému Romanu Kábovi, který si položil gólmana a do prázdné brány zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

Křimice se po rychlých gólech oklepaly a měly šanci na vstřelení snižující branky. Kratochvíl však trefil pouze vzdálenější tyč. Další tyč orazítkoval poté Kuneš, když domácí gólman jeho střelu vytěsnil na brankovou konstrukci. Aby brankových konstrukcí nebylo moc, tak vzápětí trefil břevno Křen. Branka už do půle nepadla a Křimice prohrávaly 2:0.

Domácí si zápas pohlídali

Druhá půle byla podobná jako ta první. Domácí hrozili z protiútoků do otevřené křimické obrany. Křimice poté měly častěji balón na svých kopačkách, ale nic světoborného nevymyslely. Až v posledních dvaceti minutách si vytvořily stálí tlak, z kterého se dostal do šance dvakrát Kuneš, ale v obou případech nezamířil tam, kam chtěl. Na druhé straně udeřili domácí potřetí. V 77. minutě se dostali do protiútoku, který zakončoval téměř do prázdné brány František Nováček3:0. Křimičtí na konci utkání přeci jen vstřelili čestný gól. Po faulu na Dobrého se pískala penalta, kterou proměnil Václav Bezdička a utkání tak skončilo vítězstvím Svéradic v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Zápas jsme celkově nezvládli a spíše jsme se na hřišti hledali...možná by to bylo lepší, kdybych se taky někdy trefil do brány. Předvedli jsme úplně jiný výkon než v minulém zápase. Snad se v dalším kole nějak zmátoříme.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , K. Hoch [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] (80. M. Jedlička [-] ) , S. Krejčík [-] , M. Heimlich [-] , M. Doležal [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] (88. V. Větrovec [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Křen [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] (77. F. Šváb [-] ) , V. Kuneš [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] , J. Novák [-] , P. Dobrý [-]

ŽK: 28. R. Kába , 64. S. Makovec , 65. A. Vachuška , 72. D. Klas , 90. M. Soukup - 46. P. Dobrý , 64. J. Kovačič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - FANFULE Ladislav, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.