0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany s Bukovcem držely krok pouze v první půli, v té druhé dvakrát inkasovaly a po osmé v sezóně prohrály


Branky


0

Na hráčích Chlumčan leží již delší dobu "deka", která ne a ne zmizet. Další šanci na bodový zisk měli domácí proti Bukovci, který získal z posledních tří zápasů šest bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Zápas v Chlumčanech byl velmi vyrovnaný, avšak oko diváka určitě nepotěšil. Oba týmy totiž hrály hodně bojovně a fotbalovou krásu si schovaly na jiné zápasy. V první půli byly o chlup lepší Chlumčany, ale nepodařilo se jim skórovat, a když se to nepovedlo ani hostím, tak byl poločas bezbrankový.

Smíšek byl u obou gólů

Ve druhém poločasu bylo vidět, o jak důležitý zápase jde. Bukovec chtěl vyhrát, a tak otevřel hru. V sedmašedesáté minutě se mu povedlo skórovat ze standardní situace, kdy Smíšek sklepl na Josefa Valentu, který otevřel skóre – 0:1.

 

Chlumčany se snažily o vyrovnání a měly k němu opravdu blízko. Po rozehrané standardní situaci ale orazítkovaly pouze tyč, a tak stále prohrávaly.

 

Skóre dostalo konečnou podobu v pětaosmdesáté minutě, kdy se po standardní situaci trefil Petr Smíšek a svým prvním gólem v sezóně uklidnil své spoluhráče – 0:2. Zbývajících pět minut se v poklidu dohrálo a Bukovec si připsal čtvrtou výhru do tabulky. Chlumčany se za to dál utápějí v gólové i bodové krizi a patří jim předposlední patnáctá příčka. Náskok Chlumčan na poslední místo se po víkendovém kole ztenčil na jediný bod, neb Mrákov vyhrál penaltový rozstřel v Rokycanech. V příštím kole budou hrát Chlumčany právě v Mrákově, kde se bude hrát o to, kdo bude zahřívat samotné dno tabulky I.A třídy. Bukovec pak zajíždí do Zruče, kde to nebude mít určitě lehké.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč TJ Keramika Chlumčany: Věřili jsme, že zápas s Bukovcem bude zlomový a dokážeme po dlouhé době bodovat. Bohužel opak je pravdou a my stále tápeme v koncovce, a to je náš kámen úrazu. Fotbalově to však nebylo vůbec špatné, soupeře jsme přehrávali a škoda těch mnoho neproměněných šancí...

SK Plzeň - Bukovec
Petr Smíšek, trenér SK Plzeň - Bukovec: Pro nás tři důležité body, prvně navíc bez obdržené branky. Zápas s minimem šancí, domácí měli lepší pohyb, více důrazu v soubojích, jednou nás zachránila tyčka, ale jinak hrozili pouze střelami z dvaceti metrů. My jsme využili dvě akce po centrech ze strany a prosadili se ve vápně. Zápas pro nás o šest bodů jsme zvládli.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - T. Benedikt [-] , L. Milota [-] , J. Lenk [-] , M. Vojáček [-] - J. Havlík [-] , V. Dušek [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] - O. Haník [-] (46. L. Nohava [-] ) , J. Kraus [-] (60. T. Fleissig [-] )

SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - J. Havelka [-] , P. Smíšek [-] , J. Sluka [-] , P. Podzimek [-] - J. Nový [-] (81. J. Kellner [-] ) , S. Kaše [-] , J. Zíka [-] , J. Šimr [-] - F. Vraštil [-] (88. M. Matys [-] ) , J. Valenta [-]

ŽK: 63. J. Lenk - 39. P. Smíšek .
Hráči zápasu: K. Míčka , P. Smíšek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pressl Václav - KOURA Radim, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.