M. Linhart 89. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice nestačily na Nepomuk, ten mohl vyhrát i větším rozdílem


Branky


89. M. Linhart (p.) - 29. J. Vosyka , 76. M. Kašpar
0

Do Žichovic přijel Nepomuk a od první minut bylo jasné, že tento zápas bude hodně bojovný. Nepomučtí byli v zápase lepší a zaslouženě si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vosyka nejprve trefil břevno, pak přehodil brankáře Kozlíka

V prvním poločase od začátku zápasu dominovali hosté z Nepomuku. Hrál se tvrdý fotbal plný soubojů, kterým se oba dva týmy prezentují. V úvodních dvaceti minutách si hosté vytvořili čtyři téměř jisté gólové šance, ze kterých se jim však podařila vytěžit pouze střela do břevna, které trefil Vosyka. Krátce po dvacáté minutě přišla další stoprocentní příležitost hostí, kdy se míč po centru z levé strany dostal do závaru, brankář domácích byl již překonán, ale nepomucký hráč na brankové čáře míč ještě zpracovával a následně o něj přišel. Skóre se poprvé měnilo po půl hodině hry. Dlouhý míč za obranu odvracel žichovický brankář pouze ke kopačkám Jakuba Vosyky, kterému se povedlo přehodit vše co mu stálo v cestě a Nepomuk tak vedl 0:1. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Kašpar uklidnil Nepomuk

Druhý poločas se pokračovalo v bojovném utkání, které se ještě více přiostřilo. Každou chvíli se mohl někdo zranit a někdo odejít s červenou kartou, rozhodčí Ruda ale pro červený kartónek nesáhl.

 

Žichovičtí se snažili o vyrovnání, a tak otevřeli hru, z čehož vyplynulo několik slibných příležitostí, které však zůstaly neproměněny. Komu se podařilo skórovat byli hosté, ti se radovali z branky v 76. minutě, kdy rychlý protiútok zakončoval Matyáš Kašpar 0:2. Nepomucké tato branka uklidnila a cesta ke třem bodům byla snazší. O drama se postaral ještě v 89. minutě Martin Linhart, který proměnil nařízený pokutový kop po faulu na M. Špírka. Žichovice pak spustily mohutný nápor, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Nehráli jsme dobře, nebránili jak jsme měli a nedařilo se nám proměnit šance, které jsme si vytvořili. Měli jsme ještě štěstí, že nepomučtí neproměnili všechny své šance, jinak by byl výsledek jasnější.

FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: První poločas byl v naší režii, od začátku zápasu jsme byli aktivnější a vypracovali si několik gólových šancí které jsme nevyužili (Vosyka trefil břevno). Druhý poločas začal tlakem domácích, ale s přispěním rozhodčích. Gól z toho ale nebyl. Žichovice pak začaly hrát hodně dopředu což se jim vymstilo a po rychlém brejku do otevřené obrany dal na 2:0 Kašpar. Utkání se zdramatizovalo až v 90. minutě, kdy domácí snížili z pokutového kopu. Ustáli jsme i téměř desetiminutové nastavení a vyhráli.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] (63. O. Chalupa [-] ) , G. Bujok [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , J. Landa [-] (56. M. Špírek [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (60. M. Kašpar [-] ) , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (83. V. Janoch [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (90. A. Viktora [-] ) , M. Baran [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 23. P. Rojík , 81. L. Černý , 86. J. Šimáček - 38. J. Ticháček , 53. M. Baran .
Hráči zápasu: R. Beneš - J. Vosyka .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Ruda Daniel - VOLF Michal, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.