3:2
(1:1)
33. M. Linhart
87. M. Linhart (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice se protrápily utkáním a z Kralovic odjíždějí s prázdnou


Branky


34. M. Bulín , 62. M. Bulín , 71. J. Lavička - 33. M. Linhart , 87. M. Linhart (p.)
0

Utkání slibovalo vyrovnané utkání, ale hosté se znovu z nejrůznějších důvodů nesešli v plné sestavě, a tak Kralovice byly po celý zápas lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bulín srovnal na 1:1

Od prvních minut to byli Kralovičtí, kdo ovládal hru. Ti si totiž tvořili jednu šanci za druhou a velkou většinu z nich také zakončili. Měli i hodně střel z větší vzdálenosti, ale žádná se neujala. Domácí dostali za svou špatnou produktivitu trest v podobě inkasované branky. Ve třiatřicáté minutě se totiž ve skrumáži ve vápně nejrychleji zorientoval Martin Linhart a hosté vedli 0:1. Avšak pouze několik málo vteřin. Ihned po rozehrání totiž přišel centr ze strany a Martin Bulín srovnal na 1:1.

 

Hostující hráči mohl skórovat ještě před první brankou, ale Linhartovi nesedl míč při centru, a tak z velké šance nebylo nic. První půle skončila tedy 1:1.

Linhart na konci pouze korigoval

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, domácí si stále tvořili šance, ale s tím rozdílem, že už je dokázali proměňovat. Nejprve vstřelil vedoucí branku Kralovic Martin Bulín těsně po hodině hry, když vystřelil na zadní tyč, a poté Jan Lavička v jednasedmdesáté minutě zvýšil již na 3:1, když po pěkném centru uklidil míč hlavou do sítě.

 

V závěru utkání Žichovice přidaly a snažily se utkání ještě zdramatizovat. To se jim povedlo v sedmaosmdesáté minutě, kdy se trefil z nařízené penalty opět Martin Linhart a upravil na 3:2. To však bylo z utkání vše a domácí Kralovice tak vyhrály.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Bohužel se nám opět nepovedlo se z nejrůznějších důvodů sejít na venkovní zápas v obstojném počtu. Proto jsme hráli hodně defenzivně, což se nám vyplácelo v první půli, když jsme se dostali do vedení 1:0. Místo abychom se uklidnili a dohráli poločas s gólovým náskokem, dostali jsme zbytečně po rozehrávce vyrovnávací gól. Ve druhé půli už se nám bráněni tolik nedařilo, a tak jsme nechali soupeře dát další 2 góly. V závěru jsme pak jen korigovali na 3:2. Opět ztracené body, které budeme muset nahrát na domácím hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Chvosta [-] , M. Horyna [-] (55. R. Pařík [-] ) , M. Bulín [-] , O. Dušička [-] (90. D. Běláč [-] ) , M. Kůsa [-] , J. Lavička [-] (81. P. Koča [-] ) , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , M. Zeman [-] (89. T. Běhounek [-] ) , J. Vlk [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - G. Bujok [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , J. Landa [-] , P. Bláha [-] (58. V. Jech [-] ) , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] , L. Černý [-]

ŽK: 67. J. Landa , 90. P. Rojík .
Hráči zápasu: M. Bulín - M. Linhart .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ČERVENÝ Václav, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.