4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoilov spasil Černice! Bukovec prohospodařil dvoubrankový náskok


Branky


65. F. Švejda , 75. P. Stoilov , 79. P. Stoilov , 88. P. Stoilov (p.) - 11. J. Šimr , 63. J. Zíka
0

První podzimní den nabídl mimo jiné také plzeňské derby. Černice přivítaly Bukovec, který byl před utkáním o tři body horší než jeho soupeř. Utkání se pro hosty vyvíjelo dobře, i když více jak 70 minut dohrávali o jednoho muže slabší. Domácí ale mají Petra Stoilova, kterému se podařilo zaznamenat hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimr poslal hosty do vedení, Havelka pak uviděl červenou

Derby začalo lépe pro hostující Bukovec, který šel v jedenácté minutě do vedení. O branku se zasloužil Jaromír Šimr, který zakončoval krásnou akci a Bukovec vedl 0:1. Na Šimrův gól přihrával J. Zíka. To ale bylo vše, co se týče vstřelených branek. Ani jeden z týmů totiž další brankové příležitosti nevyužil, a tak první dějství vyhráli hosté.

 

Hru hodně ovlivnil hostující Jan Havelka, který krátce po vstřelené brance dostal žlutou kartu a v devatenácté minutě uviděl od rozhodčího Schneidera druhou, která znamenal červenou kartu a vyloučení. Bukovec tak hrál jednasedmdesát minut v deseti mužích.

Stoilov vsítil hattrick

Druhý poločas domácí Černice tlačily, ale jako první skóroval hostující Bukovec. Filip Vraštil unikl obránvům, posunul míč na střídajícího Karla Pitlíka, ten přihrál na Jiřího Zíku, který vstřelil svůj první gól v sezóně – 0:2. Bukovec vedl už o dvě branky a pro domácí to začínalo vypadat zle. Ti však skórovali hned dvě minuty po druhé inkasované brance. Gólový účet Černic otevřel Filip Švejda a bylo to už jen o gól – 1:2.

 

Poslední čtvrt hodinovka patřila domácímu šutérovi Petru Stoilovovi. Ten nejprve v pětasedmdesáté minutě vyrovnal na 2:2. Pak o čtyři minuty později dostal Černice poprvé do vedení, a nakonec v osmaosmdesáté minutě proměnil nařízený pokutový kop. Černice tak hlavně díky Stoilovovi derby proti Bukovci otočili a vyhráli poměrem 4:2



Ohlasy k zápasu



SK Plzeň - Bukovec
Karel Pitlík, hráč SK Plzeň - Bukovec: Utkání jsme začali lépe a rychlá branka nás nabudila, pak přišla velmi zbytečná chyba Havelky, když se v 19. minutě nechal vyloučit, ale i tak jsme se soupeřem drželi krok a chvílemi ho i přehrávali. Po druhé vstřelené brance jsme začali dělat chyby a díky neproměněným šancím zůstaly tři body doma.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Müller [-] , M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , M. Chvojka [-] - M. Mur [-] , M. Müller [-] (58. K. Zeliński [-] ) , R. Kozák [-] , F. Švejda [-] - M. Laibl [-] (65. D. Šádek [-] ) , P. Stoilov [-]

SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - P. Vela [-] , M. Matys [-] , P. Smíšek [-] , J. Havelka [-] - T. Bláha [-] , J. Šimr [-] (54. K. Pitlík [-] ) , J. Nový [-] , J. Zíka [-] (83. M. Žemlička [-] ) - F. Vraštil [-] , J. Valenta [-]

ŽK: 38. P. Mlnařík , 60. K. Zeliński - 13. J. Havelka , 80. J. Valenta , 88. T. Bláha . ČK: 19. J. Havelka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DUSPIVA Václav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.