Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice neodehrály nejlepší utkání, Bukovec bere tři body


Branky


0

Domácí čekal nelehký úkol v podobě celku z Žichovic. Hostím se ale zápas vůbec nevydařil a navíc dohrávali skoro celý druhý poločas v deseti mužích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špírek vyrovnal na 1:1

„Do zápasu jsme vstoupili vlažně,“ začal žichovický brankář Jakub Kozlík. Bukovec totiž držel od prvních minut častěji míč na svých kopačkách a vytvořil si i několik šancí. Ty však nedokázal proměnit. Až do patnácté minuty. Ale té předcházela ještě šance Žichovic, která byla stoprocentní. Žichovičtí dokázali z necelého metru překopnout bránu včetně sítě za ní. Z následného protiútoku se domácí dostali k centru z levé strany, který skončil na hlavě Filipa Vraštila, který otevřel skóre - 1:0.

 

Srovnat se povedlo hostujícímu celku v posledních vteřinách první půle. Skvělou individuální akcí se prezentoval Marek Špírek a vyrovnal na poločasových 1:1.

Vraštil dovršil hattrick

„Do druhého poločasu jsme chtěli změnit hru a vstoupit do něj aktivněji. To se nám dařilo celé čtyři minuty,“ pokračoval Jakub Kozlík. Ten následně uviděl ve 49. minutě červenou kartu, když míč zasáhl rukou mimo pokutové území. Jeho vyloučení znamenalo dvojnásobný trest, neb se z nařízeného přímého kopu trefil podruhé v zápase Filip Vraštil a domácí opět vedli – 2:1.

 

Žichovičtí se ale nezatáhli, a naopak se snažili opět vyrovnat. „Měli jsme několik gólových šancí, které jsme však neproměnili,“ líčil vyloučený brankář Žichovic. Hosté byli dvakrát velmi blízko k vyrovnání, ale v obou případech zazvonila branková konstrukce Míčkovy brány.

 

Domácím se otevírala okénka v žichovické obraně a jednoho takového dokázali v šestaosmdesáté minutě využít. Jeden z hráčů Bukovce zatáhl míč, nacentroval před bránu, kde jej svým třetím gólem v utkání uklidil za Landova záda Filip Vraštil 3:1. Více se v utkání nestalo a domácí slavili cenné tři body za druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: V Bukovci jsme odehráli zápas, kde se nám nepodařilo vůbec nic. Typický zápas blbec, na který musíme všichni okamžitě zapomenout a reputaci si napravit v domácím zápase.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - J. Sluka [-] , J. Havelka [-] , P. Smíšek [-] - P. Vaigl [-] , J. Šimr [-] , J. Nový [-] , S. Kaše [-] (86. K. Pitlík [-] ) , J. Zíka [-] , T. Bláha [-] (74. M. Matys [-] ) - F. Vraštil [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Špírek [-] (80. P. Rojík [-] ) , R. Beneš [-] , G. Bujok [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] (86. P. Bláha [-] ) , L. Mourek [-] , J. Landa [-]

ŽK: 86. F. Vraštil - 25. V. Jech . ČK: 49. J. Kozlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - HOMR Michal, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.