7:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk rozstřílel Svéradice, gól vstřelilo sedm různých střelců


Branky


3. J. Kalabza , 26. M. Šafanda , 41. L. Zajíc , 45. S. Makovec (vl.) , 47. M. Baran , 57. J. Kalabza , 86. D. Šmíd - 84. V. Brůha
0

Nepomuk si chtěl po výprasku v Horažďovicích udobřit své fanoušky, a to se mu povedlo. Svéradice podruhé v sezóně okusily hořkost sedmi gólů ve vlastní síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Kalabza rychle otevřel skóre

Už v úvodních minutách bylo jasné, kdo bude diktovat hru. Domácí vlétli do utkání s velkou chutí a již ve třetí minutě šli do vedení, když se jim napotřetí podařilo dotlačit míč do brány po centru z pravé strany. Autorem gólu byl Josef Kalabza – 1:0.

 

V šestadvacáté minutě to bylo 2:0. Další centr zprava si zpracoval Marek Šafanda a míč uklidil k pravé tyči.

 

V jednačtyřicáté minutě přišel křižný balón z levé strany mezi obránce, kde se nacházel Luboš Zajíc a pohotovou ranou vymetl pavučinky v brance Soukupa – 3:0.

 

Když už to vypadalo, že rozhodčí odpíská první půli, tak došlo ještě k jedné brankové situaci. Po centru ze strany si míč do vlastní branky dopravil Stanislav Makovec a nechtěně upravil na poločasových 4:0.

Domácí vstřelili další branky

Krátce po změně stran vstřelili domácí pátou branku. Rychlou akci po pravé straně rozjel Zajíc s Michalem Baranem, který po centru Zajíce zvýšil na 5:0. To se psala 47. minuta.

 

V 57. minutě to byl již kanár, když další centr ze strany, tentokrát z kopačky Michala Barana, uklidil do prázdné brány Josef Kalabza a zapsal se tak podruhé do listiny střelců – 6:0.

 

V 84. minutě se dočkali také hosté. Po standardní situaci se balón snesl na hlavu Václava Brůhy, který vstřelil čestný gól Svéradic – 6:1.

 

Poslední slovo však měli domácí. V 86. minutě přišla průniková přihrávka mezi stopery na Davida Šmída, který upravil na konečných 7:1.

 

Nepomučtí jasně ovládli toto utkání a skóre mohlo být z jejich strany mnohem vyšší, své další šance však nevyužili. Svéradice si nevytvořily téměř nic.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Máme tříbodové vítězství, soupeř přijel naprosto odevzdaný. Myslím, že prakticky celý zápas jsme soupeře nepustili k ničemu, diktovali jsme hru a po poločase bylo rozhodnuto.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] (76. D. Slivoň [-] ) - J. Viktora [-] , J. Kalabza [-] (60. D. Šmíd [-] ) , M. Baran [-] (81. A. Viktora [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (49. J. Vosyka [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] , K. Hoch [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , J. Vlček [-] , M. Heimlich [-] , F. Nováček [-] (46. M. Jedlička [-] ) , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

ŽK: 49. M. Baran - 51. A. Vachuška , 68. M. Heimlich . ČK: 77. A. Vachuška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Duspiva Václav - SCHNEIDER Josef, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.