4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín nadále drží kontakt se špicí, porazil totiž i Bukovec


Branky


0

Hosté přijeli do Mochtína pouze se dvanácti lidmi a po většinu zápasu se bránili. Mochtínští využili domácího prostředí, a i díky dvěma výborně kopnutým rohovým kopům ze druhého poločasu, dokráčeli k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle odpověděli na inkasovanou branku

Mochtín udeřil hned z kraje zápasu. Ve čtvrté minutě našel Čeleda ideálně Tomáše Babku, který prošel do vápna a gólovou střelou k tyči otevřel skóre – 1:0.

 

Hosté ale brzy vyrovnali. Čtyři minuty po obdržené brance nahrál hostující stoper do šance Filipu Vraštilovi, který srovnal na 1:1.

 

Bukovec pokračoval v aktivní hře dopředu, ale paradoxně inkasoval on. Ve 13. minutě totiž Tomáš Babka napřáhl z dvaceti metrů a vrátil domácímu Mochtínu vedení - 2:1. Krátce poté mohlo být opět vyrovnáno, ale hostující fotbalista nezakončil podle svých představ.

 

Další minuty už patřily domácímu Mochtínu, který měl více ze hry. Hostujícímu celku se nedařily přihrávky, díky čemuž se nedostával téměř do žádné šance. Hlavně díky brankáři Červenému to bylo v poločase pouze o jediný gól.

Dva výborně kopnuté rohové kopy určili výsledek

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří se snažili o vyrovnání. Trápili se však s koncovkou. Na druhé straně mohli domácí několikrát udeřit z brejků, ale ani šance T. Babky z jednapadesáté minuty, ani střela Pretzelmayera v brance neskončila. Tu totiž brankář Červený vyrazil na tyč. Domácí útočník mohl skórovat o chvíli později, ale jeho šanci opět vychytal výborný Červený.

 

V 68. minutě byli domácí blízko třetí branky, ale střela J. Čeledy skončila pouze na břevně. 73. minuta už ale branku přinesla. Výborně kopnutý rohový kop našel hlavu Jakuba Bejvla, který zvýšil na 3:1.

 

Mochtínští mohli zvýšit sedm minut před koncem utkání na 4:1, ale unikající Velek poslal svou střelu těsně vedle.

 

Uklidňující branka přesto přišla. Centr z rohového kopu našel hlavu Jiřího Dolejše, který upravil na konečných 4:1



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Nedělní zápas (10.9.2017) našeho áčka mužů na domácím hřišti se SK Plzeň Bukovec přinesl divákům zajímavou podívanou, pět branek a 3 body pro náš tým, který stále drží kontakt se špicí I.A třídy. Jednoduché to ale nebylo. Bukovec je sice nováčkem I.A třídy, ale v Mochtíně se prezentoval velmi dobrým výkonem!

SK Plzeň - Bukovec
Samuel Kaše, hráč SK Plzeň - Bukovec: Pro diváka ne zrovna zajímavé utkání. Plné nepřesnosti z naší strany a spálených šanci ze strany domácích. Hrálo se spíše na naší polovině a díky jejich spáleným šancím jsme jim byli pořád na dosah, ale my se na rozdíl od nich do šancí nedostávali.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , V. Pretzelmayer [-] (69. T. Velek [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] (83. Z. Plánička [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (77. T. Dolejš [-] ) , J. Bejvl [-] , P. Staněk [-] , J. Dolejš [-]

SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - M. Matys [-] , P. Vela [-] , J. Havelka [-] , J. Sluka [-] - J. Zíka [-] (58. V. Červený [-] ) , S. Kaše [-] , T. Bláha [-] , J. Nový [-] - F. Vraštil [-] , K. Pitlík [-]

ŽK: 56. J. Cihlář - 71. V. Červený .
Hráči zápasu: P. Kodeš - J. Zíka .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ČERMÁK Vladimír, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.